Minikbirkalp thaliasmom bakalım cnm hayırlısıyla bi kucağınıza alalım da 13+1 olduk daha belki ikna ederim bi şekilde 🤣 bi umut
thaliasmom Minikbirkalp canım istedikten sonra yaparsin elbette;) sağlıkla al kucağına bebeğini her şey hallolur
Minikbirkalp AyaYlmazYldrm erkek olursa daha da sıkıntı cnm hüsnü istiyormuş vursalar vermem o ismi 🤣 o yüzden kız için istediği isme bile tamm diyebilirim 🤭
Minikbirkalp AyaYlmazYldrm zaten kıza razıyım ben ama iki isim istemiyorum ya ecrin köy diyorum yada gülnihal ama adam ikisi de olucak diyor dua et de erkek olmasın yoksa hüsnü istiyor dedem diyor bana gülerek birde 🤣
Prenses001 Minikbirkalp gülnihal se güzel isim yukarıda farklı yazmışsınız gülnihar diye ama gülnihal ismi naif bir isimdir
Esen80 Minikbirkalp ay büyük konuşma nolur Allah in işi belli olmaz erkek olur eşin de Hüsnü olacak derse itiraz etme şansında kalmaz eşinle aran bozulur. Hayırlısı olsun hakkında inşallah
Didi6 Minikbirkalp Ecrin ismini iyi araştır canım. Anlamı sanıldığı gibi Allah'ın hediyesi falan değil.