Neslihanmetin Canlar bırsey sorucam evet tuaf olabılır ama ben 2 tane dusuk yaptım 3 ay ara ıle sımdı bu programa göre tam 3 haftLıgım ıdran testi yapsam hamıld ısem bırsey cıkarmı sızce ve hamıle oldugunuzda ıcınızde guruldamalar oluyor mu
Pelin877809 Neslihanmetin bende senin gibi 1 haftam kaldı. Bekliyorum 1 şubat son reglim. Programa 3 hafta 1 gün.
Ilaydamyy Neslihanmetin bence bekle canim hem şimdi test yapsan hamileysen dahi çıkmasa umutsuzluğa kapılırsın bi hafta sonra allahin izniyle hamileysen çıkar
Neslihanmetin Sizlerde de guruldanmalar oluyormu🙈 Ilaydamyy ayy inşallah hayırlısıyla hamıleyimdir Rabbım hayırlısıyla herkesi sevındır inşallah
Neslihanmetin Pelin877809 inşallah sende hayırlı haberını alırsın bıran önce haftaya bugun olsun ıstıyorum🥰
mom101 Neslihanmetin canım o dediğin guruldama bendede var ama adet olunca oluyor hep bendede 10 gün var bakalım
Ilaydamyy Neslihanmetin valla cnm gruldamaya pek dikkat etmedim ama sende belirti varsa dikkatli otur dikkatli hareket et inşallah hamilesndir
Neslihanmetin mom101 benımde adetıme 2 yada 3 gün kala baslıyor adet olcagımı ozamn anlıyorum ,bazıları gıbı adet öncesi kasık agrısı olmuyor bende guruldanmalar oluyor
Yesmckmk Hamile olduğunu nasıl anladın benim regline 5 gün varken bile verilen kanda çıkmamıştı bigün gecikmeyle kan verdim öyle çıktı
Neslihanmetin Yesmckmk suan hamıle mıyım degılmıyım bılmıyorum takvıme gore 3. Hafta gozukuyor sadece sordum ıdrsr testı yapsam cokar mı dıye
Yesmckmk Neslihanmetin hmmm anladım imkansız çıkması ben 4. Gebeligim bu diger üçünü tam günümde öğrendim on da bile silik çizgi çıkıyordu gününü ve gecikmeyi beklemen çok daha doğru olur
Pelin877809 Neslihanmetin bence seninki belli olur kan versen. Benim döngüm 21 gün 34 gün 28 günn değişiyor. O yüzden benim belli değil ama senin belli olur.