Prensesinannesi_ Aysglengn her gebelik aynı değil canım öyle düşünme ben kız bebeğe hamileydim 33+5 le çarşamba doğum yaptım bebekler istediği zaman geliyor
Minigim_ Aysglengn benim ki 38+4 de geldi ağrıyla fakat sezeryan oldum ikinci kızıma hamileyim 38 den sonra gelir diye tahmin ediyorum
Hellotutu Aysglengn ben cinsiyetinin doğum zamanını etkilediği hakkında bilimsel bir yazı okumadım, doktorlardan da böyle birşey duymadım. Bence doğumla, hamilelikle ilgili birçok söylenti olduğu gibi bu da öyle bir inanış diye düşünüyorum... 🤷♀️
Deletedmom133 Aysglengn Alakası yok.canim eltim kızını 42 haftada zorla sezeryanla doğurdum anlamların erkek erken doğdu
Busraylmz Aysglengn Düşük tehlikem vardı başlarda Nazlı veya Naz koyayım ismini dedim sonra nazlı bir cocuk olursa diye korktum koymadım ama yine de nazlı oldu gelmiyor kızım 😂
Sksdmr10 Busraylmz yiğenimin ismi nazlı hakıkaten cok nazlı oluyorlar ama cok uysal cok akıllı kızlar oluyor nazlı👍👍
Irem-rzgarr355 Bunlar batıl inanç. 36+5 haftalık hamileyim doktor bugün yarın doğar, doğum başlamış dedi ki eğer olmazsa bı hafta sonra sezeryan olcak. Erkek bebeğim bu arada güya erkekler geç doğar 😒