Kadriye20 Gozde_32 35+5iz bi haftadan fazladir cok sanci geliyor ozellikle geceleri regl olsam bu kadar agrimazdi dr. Desemde yalanci sanci diyecektir diye demiyorum 1 hafta sonra randevu insallah ogreniriz nstde
Gozde_32 Kadriye20 bende yarin öğrenecegim çünkü ayni olay bendede var 16 mart dogumum erken gelebilir gibi hissediyorum
PrensTaha SedaveSusam ayy canım bende yirmi dört haftalığım adet ağrısı gibi geceleri ağrıyor. Korkuyorum bebek kanala mı giriyor
SedaveSusam PrensTaha bebek kanala giriyor olması erken canım ve kontrole gittiğimde doktor bir sorun olmadığını söyledi yalancı sancılar bebeği kanala sokmaz sadece anneyi doğuma hazırlar
Naaagihannnn Gozde_32 bende ayni agriyla uyandim 40 haftalgm son 3 gnum gunumun bitmesine iki defa sanki regli olmusum gbi agriyla uyandim bakalim hayrlisi ins dogum belirtisidir yoksa suni sanciyla baslaticaz onuda kimi sakın dio kimi korkma dio bende sasirdim iyice 🤦
Suzan_arslan Gozde_32 yalancı sancı işte onlar.onlar düzenli oldu mu ve daha şiddetli oldu mu doğum sancısı oluyor canım.Ben de 38+3 twyim 4 gündür gelip gidiyor bana da.gün için de 4-5 kez anca oluyor(düzensiz yani)geceleri daha çok oluyor bende de.
Esincim Bende de aynısı oluyor nedense en cok geceleri sancılar başlıyor dün gece hele sanki bıçak saplanır gibi sancılar girdi çıktı 36+0 bu arada
Mrvgk Esincim doğum sancılarıda geceleri başlarmış genelde, gece salgılanan hormonlarla alakalıymiş ama bizimkiler yalancıdır diye umuyorum bende de var aynısı 2 haftadır falan şu anda 35+2 yim
Esarikay Gozde_32 bende de oluyor arada canım 33+5 im. Doktorum gün sancıları dedi. Rahim kendini hazirliyormus. Yalancı sancılar yani. Yine de doktoruna sor gidince için rahat eder😊
taslan Benim ki kanala girmis mart 27 dedi doktorum ama kalmicak bizim ki galiba son 39 günüm takvime göre 40 haftayi beklemicek gibi ayyy aynı adet sancısı dayanılmıyo artık
Pamukgelim taslan kanala girdiği ultrason don mı anlaşılıyor, biz de 34 haftayız, bebek doğum pozisyonunda ama kanalda değil ben de en az yarım saat süren adet sancıları oluyor hafif hafif, bakalım yarın randevu var Dr ne diyecek
bambam Gozde_32 35+4 haftalığım bendede akşam üstü başladı. Bağırsak ağrısı ve krampları gibi. Gecede ara girdi. Doktorum normal dinlen dedi ve magnezyum verdi. Magnezyum iyi geldi hakikatten🥰
Gozde_32 bambam geçmiş olsun cnm bnmki regl agrisi gibi yarin bende bi dr sorim nst girerim bi baklim
taslan Hersey normal demek ki hepimiz de ayni seyler olduguna göre bir sorun yok demek 😊 bana da dr um dogum pozisyonunda daha dönmez dedi kanala girmesiyle dogum pozisyonu ayni sey degil mi 🙄 Allahim ilk gebeligim oldugu nasil belli ne kadar tecrübesizim 😂😂
Gozde_32 taslan 😁👍 dogum pozisyonu başı aşağıda demek makata dönmez demis artik doktorun anladığım kadari ile ama kanala girmesi baska bisey doğumun yaklasmasi demek bende yarin dr gitcem usg de görür söyler herhalde 🤷♀️🙏