Leyla_Alexandra Birminiksusamtanesi yalancı sancı bende de çok oluyor canm 2 defa doğuruyorum sanıp doktora gittim 🤦🏼♀️😂
Birminiksusamtanesi Leyla_Alexandra 😂😂 dalga geciyorlar bizle sipalar hele bi dogsunda o zaman goruscez 😂
gezentianne Leyla_Alexandra Benm de dün akşam geldi sadece karnımda toplanma var sancı mancı yok. axaba bu kasılma mı oluyor? bebek tekme atmıyor gerilip açılıyor gbi?
Vrlkdr Leyla_Alexandra yaşayanlardan duyduğum kadarıyla renksiz de olabiliyormuş canım. Bir de nişan dan sonra 1 hafta da sürebiliyormuş sancı başlaması
Leyla_Alexandra Kbrbydk iyiyim .. bebek gelmek istemiyor 😂 .. zor içerde tuttuk şimdi de gelmek istemiyor 🤦🏼♀️😂
Emosh123 Bi kaç saat önce bana da oldu şeffaf bişeydi birkaç gündür de sümüksü akıntılar oluyor bugün çok ağrım var ama gelen giden yok
Leyla_Alexandra Emosh123 benden de gelmeye devam ediyor ama sancım yok sadece çok baskım var yürümekte zorlanıyorum 😕🙄
Kbrbydk Leyla_Alexandra perşembe günü gidicez canım bakalım nasıl olacak çok baskı var sanki çok uzun durmaz gibi geliyor ama seni de görünce gelmez galiba diyorum😂
Leyla_Alexandra Kbrbydk baskı bende de çok oluyor tüm hamileliğim boyunca oldu ama gelen giden yok 😃🤦🏼♀️