Leyla_Alexandra Kızlar wc gittim bildiğiniz jöle gibi bir şey gelmiş vajinamdan .. 38 haftalık gebeyim bu doğum belirtisi mi acaba ?
Birminiksusamtanesi Leyla_Alexandra bendede gecen hafta geldi canim bikac kez suanda 38+1im bugunde surekli kahverengi lekelenme geldi bakalim bekliyoruz henuz cok sancim yok ve duzenli degil bebeginde keyfi yerinde sanirim hareketli masallah pazartesiye kadar gelmezse randevum var o zaman soyleyecegim dr.a ama dogum yaklastigi icinmis buradaki arkadaslar oyle dediler 😊
Leyla_Alexandra Deletedmom137 annem sancın gelecek bekle diyor pilates topunda oturdum biraz ama sancım yok .. bide nişanın renkli olması mı gerek yoksa renksiz de mi olabilir 😕
Deletedmom137 Leyla_Alexandra renksiz olduğunda duymuştum canım en iyisimi stres yapma yınede ihmal etme
gezentianne Leyla_Alexandra Enerjinizi boşa harcamayın sonra cok yorulursunuz. Nişanı gelip bi hafta sonra dogum yapan da var. doktorum nişanı önemseme dedi su ve sancı..
Leyla_Alexandra EbruIrmakAhmet ne kadar süre sonra sancıların başladı canım ? 🤗 ayy heycanlandım ya 😄😇
EbruIrmakAhmet Leyla_Alexandra bir hafta bile sürebilir nişandan sonra biliyosun sakin ol bi avazda kurtulursun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Leyla_Alexandra EbruIrmakAhmet ohh inşallah en kısa zamanda kavuşurum bebeğime .. günler geçtikçe daha da zor oluyor gebelik .. yataktan zor kalkıyorum 🤦🏼♀️😀
Leyla_Alexandra Birminiksusamtanesi bnmde hafif hafif karın ağrım olmaya başladı .. inşallah düzenli olarak girer 🙏🙏🙏🙏
gezentianne Leyla_Alexandra Benm de dün akşam geldi sadece karnımda toplanma var sancı mancı yok. axaba bu kasılma mı oluyor? bebek tekme atmıyor gerilip açılıyor gbi?
Bellazarea Benimde nişanım 3 şubatta gelmeye başladı, ilk renksiz daha sonraki iki gün kahverengi şekilde geldi, 2 cm açıklığım var, ama bebek hala gelmedi 😂😂