Nehir66 Beybitooo inş hayırlısı ile kucağına alırsın kuzum☺️ Bel ağrısından hissetmiyor olabilirsin canım kaç kilo aldı bebeğin peki☺️
Beybitooo Ktugbaa yok ilk hamileliğim 27 haftalikken erken Doğum olmustu ciğerleri gelişmediği icin yaşamadı nedeni de bilinmiyor ondan biraz tedirginiz biz 🤭
Beybitooo Ktugbaa benim erken Doğum riskim var haftalar geçtikçe seviniyorum gun sayıyorum asla evde oturabilen bi insan degilim insallah doğurmam 🤭
Ktugbaa Beybitooo gerçekten mi bana doktorum doğum hakkında şuanlık Bi bilgi vermedi 24.haftamda gitmiştim 4 hafta sonra gel deid şuan 28+3 olduk perşembe gitcez 29 haftalık oluyoruz bakalım doğum hakkında bişe söyler mi bana 🙄
Nehir66 Merve_kucuk Hım olabilir canım ☺️Ama doktorumda bana 7.aya giriyorsun dedi 🤦♀️Sağlıklı olsunda kızım 6.7 ay farketmiyor
Nehir66 Ktugbaa inş normal doğumumuz olur 🙏🏻Ay bende öyle diyorum hep😂ortalık karışır diyorum eşime ben sakin olamıcam diyorum😂 ama inş su gibi bi doğumumuz olur korktuğumuz kadar olmaz ☺️
Ktugbaa Nehir66 inşallah ya evde tek kalmaya bile korkuyorum ne olur ne olmaz diye benim de ilk hamileliğim ve daha 18 yaşındayım 😂🙈
zeynep_2020 Merve_kucuk ben sadece bu programdan takip ediyorum başka yerden hiç bakmadım ben kaç aylığım bi bakabilirmisiniz 25+ 5 im
Beybitooo Ktugbaa benimki önceki Doğumla alakalı yoksa suanlik bisey yok toco ya falan bağladılar sancı agri çıkmadı çok sukur önceki sezeryan olmasina rağmen doktor normal dogum diyor ama ben istemiyorum normal Doğum