Cz34 Belislina erkek tatlı olarak arada waffle yiyorum arada künefe falan pek tatlıyı gözüm aramıyor arada canım istiyor 🙂
AsenaArda Belislina Sormayın ya🤦♀️ İlk aylarda da bulantım oldu ama bu son ayda neden olduğunu hiiç anlamıyorum😔
Efesevim Evet son haftalarda insan ne yiceğini bilemiyor kış olduğu için yicekler az yaz olsaydı bi sürü şeyler var bende ne yicem diye düşünmekten sıkıldım kızartma hamur işi pilav falan yememeye çalışıyorum bebeğe kilo aldırcak şeylere dikkat ediyorum
Cz34 Efesevim Bende bebeğe kilo aldırıcak şeyleri çok düşünüyorum ama işte sebzeden falan sıkıldım bıktım hamur işleri şu bu daha çok yemek istiyorum artık ama ona yaramıcak 😔
Missipi Cz34 Valla bende çok sıkıldım artık. Sağlıklı beslenmeye cok özen gösterdim bu ay a kadar ama artık o kadar üşeniyorum ki. Hep pratik olsun cabuk olsun faln diye karnonhidrata yüklenmeye basladım. Nasıl olcak böyle hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️
Begonia Cz34 İki bardak süt, bir kase yoğurt, kuru incir, yulaf. Düzenli tükettiklerim bunlar her gün. Haftada iki kez balık iki kez kırmızı et tüketiyorum. Hamileliğimden önce vejetaryendim bebeğim için yiyorum. 🙄
Cz34 Begonia ooo maşallah iyi bakıyorsunuz bebişeee 😊 balığı bende yiyorum arada her zaman yemek istemiyorum haftada 2 bana çok 🤦🏻♀️ Balık yağı kullanıyorum zaten 😊
Cz34 Begonia balığı severim tabiki taze olan ayrı o gün içerisinde balık yağı içmiyorum balık yersem siz içiyormusunuz
ikiprensannesiiii Canım son ayda kuru üzüm, kuru incir , muz , ceviz ,kasar , süt özellikle bunlar bebeğe kilo aldıran besinlermiş bide saatini iyi ayarlarsan tamamdır 😉😉