seymen Doruk koymayı düşünüyoruz biz de nasipse. Aras ismini çok beğeniyorum arkadaşım oğluna koydu. Yoksa ben de kesinlikle Aras koyardım.🙂
shdshntrk DidemYldrm brnimde göbeğim çıkmadı hiç ya bende kilo aldım normalde bazı insanlarınki bu ayda kocaman oluyor 😂😂😂
DidemYldrm shdshntrk benim genetik bizim aile de herkesin göbeği 8 Aydan sonra çıkıyor zaten doğuruyorlar 1 ay sonra 😅
Heyecanlianne DidemYldrm Benim de tahmini 08.08.2018 ama en son doktorum 15 Temmuz’dan sonra bekleriz dedi 😍 4 kilo civarı aldım bende benim boy biraz uzun 176 kilomda suan 76 Hayırlısı bakalım 😀
DidemYldrm Heyecanlianne benimde sat a göre 8.8.2018 canım ama doktor 20 Temmuz’dan sonra bekleriz dedi prenses Doğum düşünüyorum o yüzden bakalım ne zaman gelmek isterse paşa 😅 bende 1 1,5 kg arası gidip geliyorum 😅
ZeynepKara Heyecanlianne benimde doğumum 08.08.18 olarak görünüyo ama bebişim önde gelişiyo temmuz sonu gibi gelir dedi doktorum bende en son 4 kilo almıştım şuan kaç kiloyum bilmiyorum 🙈
FundaR DidemYldrm biz 20+6yız bana da 8 ağustos doğum denildi şuana göre tam gidiyoruz bakalım değişiklik olmazsa. Bu ctesi detaylı ultrasonumuz var hahırlı haberler almak dileğiyle. Benim de tek korkum son aylar şuan herşey çok güzel ve umarım sıcak bir yaz geçirmeyiz😂💙
DidemYldrm FundaR umarım ben girdim detaylıya çok şükür bir sorun çıkmadı 🙏 sadece benim oğlan nazlı çıktı yüzünü göstermedi 😅 bir daha ki ay tekrar gel istersen yüzünü görmeye dedi 😅
FundaR DidemYldrm maşallah darısı bana ozaman benim oğlan da hareketlerinde biraz nazlı davranıyor bakalım artık ne yapar haftasonu hareketlerinde ki gibi naz yaparsa yüzünü göstermede yandık😂
DidemYldrm FundaR valla biz 2 saatten fazla uğraştık ayağını almış ağzına götürmüştü 😅 çikolata yedim yürüyüş yaptım yok göstermedi doktor artık uğraşmayı bıraktık 😅
DidemYldrm ZeynepKara sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🤰🏻🙏🙏 bakalım ne zaman gelmek isterlerse 🤰🏻