yagmurpelit DidemYldrm ayrintili ya nerde girdiniz acaba bide bazi doktorlar yuzunu gostermedi diye tekrar cagiriyor oylemi gideceksiniz acaba
DidemYldrm yagmurpelit evet ben bir daha ki ay sadece yüzünü görmek için gideceğim Bursa sonomar da girdim ben çok memnun kaldım çok şükür bebeğimin sağlığı yerinde 🙏
DidemYldrm GizemAsya hayırlısı neyse o olsun inşallah canım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin eli ayağa düzgün olsun inşallah 🙏
DidemYldrm Elif2828 maşallah benim ilk olduğu için 18+3 de kelebek gibi hissetmeye başladım hep öyle kalıcak sanıyorken artık kocaman tekmeler yiyorum 😅 benim minik kelebek büyüdü galiba 😅
DidemYldrm [bilinmeyen] benimki daha büyümedi sanırım 7 Aydan sonra büyücek 😅😅😅 bende gezmelere vurdum kendimi 😅
DidemYldrm [bilinmeyen] benim iç karnım çok geniş bir de çok az kilo aldım o yüzden erkek benim bünye meselesi tamamen ama göbeğin büyüklüğü küçüklüğü ben kilo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum 😅
DidemYldrm [bilinmeyen] ben 1 kilo mu 1,5 kilo mu almadım bilmiyorum bu ara tartı sapıtıyor bir gün 1 kilo çıkıyor bir gün 1,5 ödem mi var şişlik mi bilemedim 😅 neyse son aylarda gezemicez bu aylar gezelim tozalım 😅
Nebiyeee Bizde 21+3😍 halen devam eden mide bulantim bas agrim var hergun kkan sulandirici igne vuruyorum bi ara kanamam oldu ayaga kalkamadim yine de cok mutluyum bebişim de erkek😊
DidemYldrm [bilinmeyen] bana da öyle geliyor canım herkes diyor ki yazın hamilelik geçirenler sıcaktan kilo bile veriyor duyunca çok şaşırmıştım 😅