Tubina 37+2 yiz Doktor sola yat diyor, sol tarafa yatınca bebeğim acayip hareketleniyor, alttan sürekli vuruyor. acaba rahatsız mı oluyor diyorum yoksa keyiften mi yapıyor 😬
Zynpylmz1 Tubina keyiften yapıyor sanırım bende sola yatıyorum hep bazen sağa çok yatmak istiyorum ama o zaman çok tekmeliyor ağrıtıyor acıtıyor canımı benimki de nefesimi kesiyor o yüzden mecbur sola dönüyoruz ☺️ 2 hafta sonra doğuracağım inşallah en çok istediğim rahatça sağa yatmak
Dsg Elifeminask bence yatma sırttan bebeğe giden önemli kan akışını sağlayan bir damar var risk olabilir ve Allah korusun kordon dolanabilir
Bhralsnck Elifeminask bende senin gibiyim ama doktor kan akışı olmadıgından dolayı izin vermiyor bebeğe zarar veriyormuş. Gece yarısı bende sırt üstü dönüyorum bilmden bi zaman sonra boşluklarımda agrıyla uyanınca fark ediyorum
Sinemin Dsg ben isteyerek yatmıyorum hep solumda uyuyorum ama uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi 🤔 ve normalde sırt üstü asla yatamazdım
Zeyk Keyiften yapiyor🤗 sola yatınca onlar daha rahat oluyorlar. Birde sola Yarman ağrı sancı varsa hafifletir. Kan akışı hızlı olduğu için bebeğine yediklerin çabuk ulasir. Kilo alımı daha iyi olur bebeğinin sağlığı açısından çok faydali
Canan_olg Zeyk senle ben her mevzuda varız 🤭😊 onu farkettim ama sen daha hızlısın yetişemiyorum sana 😜😜😂
Canan_olg Tubina ben bunu bi doktordan duydum sola yatma mevzusu. Sağ tarafta büyük bir damar varmış sanırım sağa yatınca baskı oluşuyormuş işte kalbin altından mı ne geçiyormuş kan akışı yavaşlıyormuş sola yatmak daha iyiymiş
Zeyk Canan_olg anacım eşim gececi olduğunda online oluyorum gece 3e kadar 🙃 Alıştım valla hizliyim💪 bide sağlık konularında yazmiyorsunuz diyenler var al işte hepsine yazıyoruz senle ikimiz yeteriz beee
HcA Kızlar asla rahat edemiyorum sol tarafa yatınca sürekli kaburgamda ağrı oluyor :( diğer taraflarda da vicdan yapıyorum uyuyamıyorum :( ancak oturarak uyuyabiliyorum şimdiden başladı benim uykusuz geceler :(
Osgem2019 HcA canım abartma sende ya sola da yat sağa da sadece sırt üstü yatmak zararlı sola yatmakta daha faydalı diyelim kan akışı daha iyi sağlanıyor çünkü
Canan_olg Zeyk Hahaha benimkide gececi valla bende girip girip konulara bakıp yazıyoruz calla sağlık daha önemli az bilgilide sayılmayız her konuda bilgimiz var şükür 🤗🤗🤗