deletedmom01 YagmurAnnesi canım bende bugun 29.haftama girdim bende 2haftasonra alisverise ciktigimizda sleepy markasinin bezini alıcam kampanyali olanlar var onlardan dusunuyorum eksiklerimiz var anca tamamlaniyo acıkcası alıp kenara koymakta fayda var Sizin ne ekskleriniz kaldi.? 😊
persephone Milkandhoney bakım ürünleri Mustela,biberon philips avent aldım . Islak mendil ebebek de satılan baby&me aldım fakat ,kaynatılmış soğumuş suyla pamuğu ıslatıp öyle silicem yenidoğan döneminde . Bebek bezi Huggies aldım 👍🏼
rmysaa06 persephone 😅 bende büsürü pamuk aldım öyle kaynatılmış soğutulmuş yapmak için ama muhtemelen 1 hafta bi heves yaparım 😅 sonra yapacagımı zannetmiyorum 😅😅
rmysaa06 Milkandhoney Şampuan , bebek yağı ve sabunu - Sebamed Bezi ve ıslak mendili - Prima Pişik kremi - Sudokrem Biberon ve emzik - Philips Avent ❤
Sedefhayri Milkandhoney bende bebek kıyafetlerini defactodan aldım bakım ürünleri dalin ve sebamed bezi ise bimden aldım kızımada aynısını kullanıyorum ve memnunum biberon henüz almadık
Dogabebek Milkandhoney bakim urunleri sebamed, emzik biberon avent, bebek bezi sleepy, kiyafetleri soobe aziz bebe ve bi cok degisik marka aldim canim.
Dogabebek YagmurAnnesi Bebek bezini kendisi secer stok yapmayin diyorlar. Bende ortalama 1 aylik aldim reklamlarda olan sleepy merhaba paketini. iyi gelirse devam edicem yoksa degistiricem. Eltim kullaniyor cok memnun. Bence sende cok cok alma primalari stoklayan bir cok arkadasim pisik yuzunden degistirmek zorunda kaldi.
Nur55 Biberon avent aldım isme özel diş kaşıyıcı suavinex aldım unibaby şampuan aldım kıyafet karışık disneyin aldım çoğunluk🙂
Susamtanesii Bende bez sleepy aldım Bakim ürünlerinin hepsi unibaby Giysi karışık (soobe lcw civil e-bebek ve net) Ayakkabılar flo Aklıma bu kadar geliyor biberon nuk öneriliyor yıllardır onu alacağım emzikte 1 adet avent alacağım bakalım kullanacak mi ?
Milkandhoney Susamtanesii annem dayanamayıp bir kaç bir şey almış daha 3aylığız bende nereden aldığını sordugumda defacto demişti canım.hem çeşit çok hem de çok uygun tavsiye ederim😊
Susamtanesii Milkandhoney ay canım defacto nun bebek reyonu olduğunu bilmiyordum çocuk var biliyordum ben en kısa zamanda gidip bakacağım🙂
Susamtanesii Sedefhayri benim yaşadığım şehirde 4 büyük avm var biri evime yakın oranın defacto mağazasında çocuk var bebek giyim yok ben diğerlerinde de yoktur diye uğramadım hiç ama bakacağım özellikle teşekkür ederim🙂