kubra1997 PrensTaha suan 25 haftalik oldum ayni durum bendede var ve göbek deligimde geriliyor sanki sıkışmış patlayacak gibiyim ve karnimda oyle büyük değil nefes alip vermek cok zorluk cekiyorum❤
PrensTaha kubra1997 benimde karnım öyle büyük değil büyüyünce ne yapacaz daha çok rahatsız eder herhalde
kubra1997 PrensTaha heralde InseALLAH ALLAH yardımcımız olsun inseALLAH ben suan bi kova misir yedim varya kipirdayamiyorum ya resmen 😂😂😥😥
Ulasbebek PrensTaha valla canim hic gecmio 38 oldum aşırı yemisim gibi sanki ama az az sık yemekten baska çare yok. Bide yemekte cok su tüketme
Songsong Tüm şikayetleri okumak bi yandan üzücü ama aynılarının bende de olması kendini yalnız hisettirmiyor🤣ben bazen kusuyorum kızlar 😔oakdar şişiyorum kı ağzımdan cıkıyo bıldıgın😔
EbSa PrensTaha Maalesef ciğerleri falan sıkıştırdığından yaşanabiliyormuş birden yemeye abanmamak lazım aslında ama ya tam acıkıyorum yada tam tok oluyorum ortasınıda bulamıyorum 🤦🏻♀️
Aslisah Bende yemeklerden sonra davul gibi midemin üst kısmı. Normalde gobegım yok ince belliyim yemegın sonunu getırememe ragmen şişiyorum nefes alamıyorum. Daha 14 haftadayım son aylarımı dusunemıyorum. Bide ödemim cok var siz napıyorsunuz bunun icin☺️ 1.