PrensTaha Kızlar yemek yedikten sonra kendime sığamıyorum karnım patlayacak gibi oluyor sanki nefes alamıyorum yürüyorum olmuyor oturuyorum olmuyor. Öyle çok bir şeyde yemiyorum.. bu durum ne zaman geçecek yaşayanız var mı
Mororkide PrensTaha gecmıyo dahada artıyo karnın buyudukce bı corbada ıcsem aynıyım sıgınımyorum gaz sancısı bıde geberıyorum
NisaMomy PrensTaha Bende aynıyım sürekli yemek yerken tıkanıyorum doymuyorum ama nefes alamıyorum 🤷♀️ 24 haftalığım
Anrebasum PrensTaha 26.haftamdayim ayniyim , normalde yediğimden daha az yiyorum bazen ama gene de aşırı şişkinlik oluyor; tabi ben suyu da biraz fazla iciyorum mecbur onun da etkisi var.
EbSa Bende aynı dertten muzdaribim dik oturuyorum dolaşıyorum nefes daralması yaşıyorum birde 🤦🏻♀️ Çocuk Büyüdükçe yaşıyacakmışız gibime geliyor
EbSa PrensTaha Maalesef ciğerleri falan sıkıştırdığından yaşanabiliyormuş birden yemeye abanmamak lazım aslında ama ya tam acıkıyorum yada tam tok oluyorum ortasınıda bulamıyorum 🤦🏻♀️
Mervenisa PrensTaha canim cocuk buyudukce mideyi yukari dogru ittiriyor o yuzden nefes alamiyoruz dogum yapana kadaarda devam eder nezaman yaptin dogum ozaman diyosun ohbe dunya varmis 😀😊
PrensTaha Anrebasum benim enfeksiyonum var su içmem gerekiyor içemiyorum bazen kendimi o kadar zorluyorum ki farkında olmadan suyu içerken dişlerimi sıkmış oluyorum. Normalde bende su çok içerdim hamilelikten tiksiniyor gibiyim
Anrebasum PrensTaha Evet oluyor öyle tiksinmeler benimde vucudum.enfeksiyona meyilli hem de bobrekten dolayi icmem gerek alistim artik ; 2 mizin de iyiligi icin deyip alistim. 3 ve 4 lt arasi iciyorum. Kacinci haftandasin
Prenses001 PrensTaha beni bile zorluyor 19. Haftada önceki hamileliklerimde bu haftalarda böyle değildim ☺️
PrensTaha Prenses001 Allah yardımcımız olsun ben diyorum 50 kiloyum falan bünyem kaldırmıyor sence mantıklı mı bu