Eliffsvl Kızlar dün kontrole gittim doktorum bebegin eşiğinin biraz aşagida oldugunu soyledi ayni durumu yasayanlar ve ya bilenler varmi moralim bozuldu baya 😐
Gulsahim Eliffsvl oğlumda öyleydi canım benim korkma kendi Kendşne toparlandı kanamam da olmuştu 1.5 aylıkken tutunmuş yavrum işte 8 yaşında şimdi 💕🤗
ilkbahar Eliffsvl dikkat et kendini çok yorma bol bol istirahat et.. Çünkü kanama yapabiliyo... İnşallah ilerde yukarı çıkar..
elfkahramann Eliffsvl benimde öyleydi korkma canım zamanla çıkıyor dikkat et ağır iş yapma yorma kendini sakıh
Eliffsvl minnakfasulyecim büyüdükce yukarı çıkar dedi ama risk arz ediyormuş aşagida olmasi bazı gebeliklerde oluyormuş boyle sanirim
minnakfasulyecim Eliffsvl Anladım kuzum bilgim yok çabucak düzelir inşallah 🙏 sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın😘
Eliffsvl Gulsahim ya gerçekten mi maşallah 2 hafta once benimde kanamam oldu çok az Progestan baslandi simdide boyle diyince iyice düsüş yasadim moral olarak 🙏
elfkahramann Eliffsvl şuan 31. Haftamdaym benim iki buçuk ay kanamam oldu sonra düzeldi zaman be sabır gerekiyor canım çok şükür atlattık korkma
Aslannn Eliffsvl morelini bozma canim aynı sorunu bende yaşadım otuzuncu haftamda yukarı cikdi..hata ben iki kere yoğun kanamadan dolayı hastanede yattım...sun 36dayim çok şükür. .ağır kaldırma merdiven çıkma eğilme dikkat edin kendinize..