5678 Asyaamavii evet olabilir ama benim karnim ta evelde aşagida canim simdide öncekiyle bir fark yok aşagidaydi zaten☺☺
Kocakafalimucizem rumeysakara12 bugün kontrolümüz vardı 32+1 m 2050 dedi doktorum senin bebiş ne kadar
Hamideersin rumeysakara12 31 de 1700 dedi doktorumuz yarın 32 oluyoruz tekrar gidicem bakalım kaç olmuş
Balyavrum58 Fatma60_ aynı sorunu yaşıyoruz canım enfeksiyonun olabilir benim erken doğum riskim var enfeksiyona bağlı nstde sancım çıktı
Asyaamavii Pisces35 benimde aşırı derecede akintim var doktor fitil yazdı hatta akinti rengi değişiyor kahve beyaz çökeleksi veya renksiz
Metemelek Yaaa herkes her şeyini hazirlamis nerdeyse 🙈 ben daha yeni zne çıktığım için kıyafetlerini aldım arabasını aldik. Odasını ayarladım ama boyamadik boyasak halı perde de tamamlanacak ve kıyafetler hala yikanmadi 🤦 sanırım gaza basmam lazım.
Bala_m Metemelek kac haftadasnz ben 25de boyadım odayı 28dr odayı aldm takımı elbiseleri sıparıs verdim 30da yıkadım utledm smdı 32ym araba puset canta hazırlığı kaldı bende de bide hastne oda süsü fln ayarlamak ıstyrm yoksa birikiyor bastan ufak yapsaymstnız keske bide smdı agırlastgmı hıssedyrm gezemıyorum
Metemelek Bala_m 32 haftamdayim çalışıyordum eşyalarımı toparladim ama detay işlerim kaldı hep. İzne bu hafta çıktığım için rahat rahat yaparım artık hepsini.. maşallah siz erken başlayıp hepsini ayarlamissiniz ne güzel 🧿
bir_pasa_annesi Asyaamavii herşeyimiz hazır ama agrılar felaket catı kemiği sırt agrısı gögüs altı agrıyo ha bide mide yanması ooo ne ararsan var☺️☺️