Beyzaanne Hala gelen giden yok bakalım ne zaman gelecek bizim minikler 😍 doktorum perşembeye kadar bekleyip olmazsa suni ile başlatacak sizin doktorunuz ne diyor kızlar?
Mavi_ Beyzaanne aynı durumdayız ama doktor 10 gün daha bekleriz bebek açılma olmaz ise suni ile başlatırız dedi dogumu bir sıkıntı olmaz sa 🤷🏻♀️
Sutas Benim de 39+1 bu gun bizim de. persembe kontrole cagirdi cati muayenesine gore suni veya sezeryan ile baslatilacak sanirim 40.haftaya girisimizde. artik dayanamiyorum vallahi ne agri var ne sanci..
gezentianne Beyzaanne Çatı muayenesi oldunuz mu? Ben 39+1 de oldm 3 gündür lekelenmem var ama normalmiş glba
Beyzaanne gezentianne 39da yapmıştı bugün de yaptı gecen sefer benim de 3 gün kanama gelmişti yine gelebilir dedi doktor
Duygunecla Beyzaanne ben 40+5 de doğurdum 2600dü 🤭 minyon bi bebişti haa şimdi 8yasinda uzun boylu bi kız oldu. Küçük diye düşünme çok hızlı kilo alıyorlar
Beyzaanne Pinarx9 inşallah🙏 suni sancı alıp da açılma olmazsa diye korkuyorum şuan ama her şeyin hayırlısı