Ayseavan Merhaba arkadaslar 20 haftalık gebeyim hala bebeğimin hareketleri hissetmiyorum ilk gebeliğim benimle aynı durumda olan var mı
Mkylz Ayseavan ben de aynı durumu yaşadım seninle, tam 21+0da ilk hareketini hissettim 🤭 22ye kadar yolu varmış, göbek yağlanması, iç karnının genişliği, bebeğin pozisyonu vs etkiliymiş 😍
iremss Ayseavan ilk gebelikte 22 24 haftaya kadar normal kabul ediliyor, plesantanın ön duvarda oluşu veya kilo da geç hissetmeye sebep olabiliyor. En kısa sürede hissedersiniz 🌸🥰
Mororkide Ayseavan ilk hamılelık gec hıssedılırmıs kıseden kısıye degısıyo bide bu bizde suan18+0 olduk 15+5 te hıssettım hareketını ıkıncı hamılelıgım her sabah kıpır kıpır sımdı sabret annesı sırt ustu yat bıde toplandıgını gorursun emın ol takıp et karnını ve konus tepkı verır 🙂
Ayseavan Mkylz çalısıyorum iş yerindeyken cok fark etmiyorum ama evdeyken hiç olmuyor . Bi hafiflik var karnımda bebek yok gibi geliyor sanada oluyor muydu bu aylarda canım ağırlığı var mıydı
Mkylz Ayseavan aynı şey şry bana da oluyordu, birde benim göbeğim minicik çıktı ondan da olabilirmiş, fakat jissettim sonunda şükür, sen de hissedeceksin korkma 😍
Ayseavan minnakfasulyecim karnım gurulduyor gibi hareket mi ayırt edemiyorum canım yazını okuyunca hemen denedim☺️
Meftunbade Çok normal kuzum bende hissedemedim27.haftada tam emin oldu hep acaba mi acaba mi diye diye gecti
61gamze81 Ayseavan bende 19.haftadayım daha anca hissettim seyirme gibi bişey oluyo ve genellikle sırt üstü yatıp dinlendiğimde hissedebiliyorum anca. gün içinde biz hareket ederken onlar uyuyorlarmış zaten
minnakfasulyecim Prenses001 Sürekli değil onun oynadığını zaten hissediyorsun ayırt edilebilir çünkü çok az atıyor yani😊
Prenses001 Ayseavan benim 4. Hamileliğim 19 haftama girdim daha yeni hissediyorum. 3. De 15 haftalık hissetmiştim her bebek aynı olmuyor. 2. Çocuğumda neredeyse oynamazdı desem yeridir çok hareketsizdi şu anki hallerde öyle yani anne karnından başlıyor ruh hali oturmaya 😊
Gaazell Ayseavan Ben şuan 16 haftalık oldum. 15 haftalıkken hissettim ilk gebeliğim bi de. Çok merak ediyordum sürekli. Ve bir gün sırt üstü uzanıp okşadım öncesinde tatlı yedim hareketlendi. Hissettim ama sessiz bir ortam olması gerek derinden hissetmwniz için yani ben resmen kendimi verdim onla konuştum okşadım ve hareketlerini hissettim halende hissediyorum. Çok değişik ve o kadar güzel bir şey ki çok şükür 🙏