Zen2103 Merhabalar, Bende 12/02 de 32+5 teyken ani şekilde su gelmesi sonucu seZeryan doğum yaptım. Hikayelerimiz çok benzer😞benim bebeğimde şuan küvözde. Günde 2 kez görebiliyorum. Tez zamanda kavuşuruz inş.
PrensTaha minik_kalp_ bende de enfeksiyon var ve bir türlü geçmiyor çok korkuyorum erken doğum olacak diye. Daha biz 24 haftalığız🤲
Sinem67 PrensTaha bende aynı durumdayım korkuyrm 26 hafta olcqz yarın. Bol su içeçez ilaclar aksatmycaz Baska care yok
PrensTaha Sinem67 aynen bol bol su içmek lazım ama suyuda pek içemiyorum canım. Hangi ilacı kullanıyorsun
Eymensmom35 minik_kalp_ ay bende 34+4um duygulandım okurken hormonlar tavan 😔👍 allah bağışlasın masallah
Sinem67 PrensTaha enfexia verdi içinde 14 tane var sabah aksam içiyrm. Suyu sevmyrm ama zorluyrm kndimi
6752641 minik_kalp_ rabbim inşallah en kısa zamanla kucağına alıp hastaneden çıkartmayı nasip etsin sen dik dur üzülme
Yenianne65 minik_kalp_ ☺️ Böyle şeyler okuyunca hep gözlerim doluyor bende 33+2 yim. Rabbim bir an önce kucağınıza almayı hastaneden çıkmayı nasip etsin insallah. Bu arada kaç kg doğdu
Sinem67 PrensTaha kac tane var içinde peki. Kontrol 1 ay sonra ya smdi bir ay boyunca bunu mu kullan az ki yoksa Bi kereliğine mi. Sormadım sylemedilerde. Size dendi mi
PrensTaha Sinem67 10 gün sonra bitiyor. Bitince gideceğim. Bir ay geç olur bence kullanıp tahlil vermemiz gerekiyor ki ona göre geçip geçmediğini anlamamız gerekiyor.
PrensTaha Sinem67 gel demedi ama ben gidicem gidince dicem ilaçları kullandım tahlil yaptırmak istiyorum dicem . Çünkü ben geçen seferde yine ilaç kullandım bitince gittim ilaçlarım bitti tahlil yaptırmak istiyorum dedim yaptılar. Yine öyle yapacağım. Evet canım özele gidiyorum
Asyaamavii Benimde şiddetli enfeksiyonum var 1 hafta önce pembe akintim olmuştu 33 +1 im siz anlatiyosunuz ben mutlu oldum inşallah bende kavuşurm sağlıkla
Kubra2503 Allah analı babalı büyütsün inşallah 😍bebekteki enfeksiyon nnasıl oluşmuş acaba bildiğim kadarıyla annedeki enfeksiyon sezeryanda geçmiyor bebeğe
Anrebasum PrensTaha Hangi degeriniz yuksek acaba bende de ufak tefek dusukluk yukseklik var ama enfeksiyon degil sanirim doktor mudahele etmedi cunku.
Nesseyf minik_kalp_ hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün inşallah. Hangi sehirdesiniz ben de İstanbul'da sezeryan sonrası normal yaptırabilecek doktor arıyorum siz nerde yaptınız acaba