Burayı hep okur ben de yazacağım inş derdim kısmet oldu şükürler olsun . Biraz uzun olacak ama yine de aklıma gelen her detayı yazmak istiyorum . Eşimle iki sene boyunca bebek istedik . İçmediğimiz bitkisel ilaç denemediğimiz kür kalmadı . Artık her şeyin sonuna yaklaşmış hissederken hiç ummadığım anda tam da aşılamaya karar vermişken hamile olduğumu öğrendim . Dünyalar bizim oldu . Her şey çok güzel gidiyordu ki 12 haftalık olunca büyük bi kanama geçirdim öyle leke filan değil şakır şakır kanamaydı. Çok şükür bebeğime bişey olmamıştı ama artık hep dikkat etmek gerekiyordu . Yaklaşık iki ay iğne ve ilaç takviyesi aldım . Bebeğim çok şükür büyüyordu . 34. Haftaya yaklaşırken nefes alma vermek zorlaştı artık . Annem kızım sen doğuracak gibi duruyorsun diyordu . Ve bu lafın haftasına bir gece aniden suyum geldi . Sanki su dolu bi balon üzerima patlamıştı . Gecenin ikisinde eşimle evden bir çıkışımız vardı ki .. hastaneye vardığımızda Doğum başlamıştı . Beni bekleme odasına aldılar ama eşim giremiyordu . Sancım hiç yoktu ama hala suyum akıyordu . Sen yat dinlen dediler ama nasıl yatayım . Sabahı iple çektim . Sürekli eşimle konuştuk beni sakinleştirmeye çalıştı . Sabaha karşı anneme haber ettik hemen geldi onu yanıma aldılar o gelince biraz sakinleştim. Ebe iki kere alttan muayene denedi ve açılma yoktu . Sancım da yoktu . Sabah kendi doktorum geldi . Bebeğin iyi , kendi seçmiş bu vakitte gelmeyi alacağız drdi . Bir tane sabah ciğer geliştirici iğne yapıldı . Ve öğleden sonra sezeryane karar verildi . O kadar tedirgin ve korkaktım ki .. ameliyat masasına yattığımda sanki o ben değildim . Kendimi oradaki insanlara bıraktım adeta . Sarhoş gibiydim . Oradaki çalışanlar , doktorum , anestezi doktoru çok kibar ve yatıştırıcı insanlardı . Hadi bakalım bebeğine kavuşacaksın dediler ve başladılar . Anestezi doktorum iğneyi vurdu hiç bir acı hissetmedim kendinizi rahat bırakırsanız bence acımıyor . Bir anda alt tarafım uyuştu . Beni hazırladılar ve doktorum geldi . Hadi hocam başlıyoruz dedi bana bir slm verdi ve başladılar . Ondan sonrası hayal gibiydi sanki tüm anestezi aldım o heyecanla içim geçmiş gibiydi . Birden bir ağlama sesine irkildim . Bebek sesi ❤️Benim bebeğim mi o dedim . Evet ya dediler . Getirip yüzüme koydular . Sıcacıktı . Ve öyle güzeldi ki . Bebeğim benim diyebildim . Yanımdaki anestezi asistanı öyle kibardı ki . Zor zamanlarda hep elimi tuttu ve sözleri ile beni sakinleştirdi . Bebeğimi yüzüme koyduklarında da hemen o anda fotoğraflarımızı çekti nerden aklına geldiyse allah razı olsun . O hengamede bir de numaramı aldı ben nasıl verdim hatırlamıyorum bile .😄 fotoları bana atmış hemen . Sonrasına dönelim ... bebeğimi hemen odaya göndermişler . Benden önce babasının yanına gitmiş . Ben yarım saat sonra odaya anca alınabildim . Gittiğimde bebeğim beni bekliyordu . Hemen kucağıma verdiler . Nasıl güzeldi aşkım benim . Mis gibi kokuyordu . Sonra hemşiremiz geldi topuk kanı almaya . Şekeri düşük çıktı ve küveze konulma kararı alındı . O sırada ağrımdan bişey anlayamadım . Ama bir saat sonra hastanede içime hüzün çöktü . Bebeğim gitmişti . 😢 çocuk doktorumuz bir müddet kalması gerektiğini , enfeksiyon olduğunu hem de kilo artışı da olacağını söyledi . Yapılacak bişey yoktu . Benim geçirdiğim idrar enfeksiyonu sebebiyle erken Doğum olmuştu . Aniden gelen Doğumla ne olduğumuzu anlamadık . Yaptığım tüm hazırlıklarım kapı süsüm , hediyeliklerim , çikolatalarım hep evde kalmıştı . Elim getirecekti ama Oğluşum olmayınca hiç canım istemedi kalsın getirme dedim . O gece eşimle kaldık hastanede . Annemi gönderdim eve bu zamanda en yakınınız eşiniz oluyor gerçekten . Ertesi gün oğlumuzu görüp evimize geldik . Bu arada süt Makinesi aldık her gün sağıp sağıp götürdük . İlk başta bi kaşık süt çıkmıştı nasıl korktum heralde hiç süt gelmeyecek dedim . Ama gün geçtikçe süt arttı çok şükür . Şimdi bir hafta oldu çok doğalı . Şükürler olsun Oğluşum iyi . Süt götürüyoruz . Ve benim gittiğim zamanlarda da emziriyorum . Biraz daha büyüdü sanki .☺️ Bir sıkıntımız yok ama sabırla bekleyeceğiz onun çıkacağı günü . Doktorumuz yeme kapasitesi iyi dedi . Sarılık olmuştu ilk günler o dA geçti . Enfeksiyon iÇin bekletiyorlar şu an . Onu görmeye her gittiğimde şükrediyorum . Çok şükür iyi ya nasıl olsa yanımıza gelecek ya elhamdulillah. Orada yatan küvezdeki tüm bebeklere dua ediyorum . Rabbim hepsine sağlık versin de oradan annelerinin kucaklarına sağlıklA dönsünler .işte bizim hikayemiz de bu .. her zaman her şey planlandığı gibi olmuyor ama çok şükür sağlık olsun dA . Hepsi oluyor bir şekilde . Rabbim bana bu duyguyu tattırdı isteyen herkese de nasip etsin .