SaadetMurat Crescent96 ya öyle mi bende de yumuşama var biraz 28. Haftadayım şu an.23.haftada ortaya çıktı sürekli yatıyorum.17 ya da 18.haftada iki kez yemiştim ananas ondan mı oldu acaba😔
Biranneninoykusu Crescent96 Allah bağışlasın canım maşallah 😊😘 benim de hiç sancım çıkmıyor 38+2 olduk biz de, açılma da sıfır ama normal doğuma müsait herşey dedi bir hafta sonra gidicem tekrar ama benim de açılmaya dair umudum yok açıkçası 😃
Crescent96 Biranneninoykusu Senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olsun hiç strese girme her doğum özeldir 😍
Deryadgm Crescent96 Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşaAllah bebeğiniz maşaAllah kilosuna gebelikte nasıl beslendiniz neler yediniz içtiniz bizede anlatırmısınız
Crescent96 Deryadgm Amin canım benim çok sağol🙏🏼 Açıkçası çok bişey yapmadım normal beslenmeme devam ettim kendimi hiçbişeyden kısıtlamadım canım ne isterse yedim. Kaşar peyniri ve muzu çok tükettim. Bide ben süt sevmiyorum yani tek başına içemiyorum kendime muzlu süt yapıp içiyordum ya da nesquik. Bunlar dışında her gün evimizde ne yapıyorsak hepimiz onlardan tükettim☺️
Adel001 Crescent96 Allah bağışlasın Analı babalı etsin inşallah❤️❣️🥰 hamilelik sürecinizce nelerle beslendiniz? Maaşallah bebeğinizin kilosu güzel🧿
Crescent96 Adel001 Çok teşekkür ederimm🙏🏼 Beslenme düzenim hiç değişmedi aksine öyle yumurta, bal, pekmez sevenlerden de değilim☺️ Normal hayatımda nasıl besleniyorsam aynı sadece kaşar peynir ve muz çok tükettim. 😍
Adel001 Crescent96 çok teşekkürler❣️ Bende bak ve pekmez falan hiç sevmem😄 onun haricinde yumurta muz kaşar yerim ara sıra🥰
Fdm4 Crescent96 Allahım uzun ömürler versin 🙏🏻🥰 biraz saçma olacak ama neyle beslendiniz o kadar ya benimki zayıf kilo aldırmam lazım 🥰
Crescent96 Fdm4 Amin çok teşekkür ederiim 🙏🏼 Yok neden saçma olsun inanın normal beslenme şeklimi değiştirmedim☺️ Sadece doktorum bebeğe kaşar ve muzun çok iyi olduğunu kilo yaptıgını söyledi benimde en sevdiğim iki şey her gün onlardan tükettim. Onun dışında süt sevmeyen biriyim kendime muzlu süt yapıp dolaba koyardim onu tükettim birde nesquik ☺️
Gizemiray Sevdali44 hic korkma benim de ilki geneldi bunu spinal oldum ve keşke ilkini de böyle yapsaymışım dedim 😊asla abarttiklari gibi bisey yok karnına bastırınca falan hissetmiyosun çok abartiyolar benim panik atagim var ona rağmen o kadar rahattı ki hiç bisey anlamıyorsun hayırlı doğumlar inşallah 😊
Sevdali44 Gizemiray inşallah öyle olur , inşallah kolay geçer korkuyorum yalan değil arada panik oluyorum bnimde taşikardim var , çarpıntım oluyo inşallah bi sorun çıkmafan bian önce doğuruurm 🙄 Çok sağol 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Umyhnkrt23 Crescent96 bugün kabare verildi bende spinal olacam ama çok korkuyrm o an panik olurum diye