Crescent96 Talentedmom Aaa oğluma arkadaşda varmış hemde aynı gün doğmuşlar😍 Sağlıkla büyüsün inşallah🙏🏼
edaerhan Crescent96 kanama olup erken Doğum felan diyorlar😕ama doğru söylüyorsun doktorun dediği önemli. Bakalım benim nasıl geçecek 😇 Allah analı babalı büyütsün bebişinizi 🧿
Cinarinannesii Crescent96 öncelikle hayırlı olsun 🥰 çekiştirme dediğiniz nedir acaba 😁 ben normal Doğumdan korktuğum içim sezeryan olucam 😣
Crescent96 Cinarinannesii Teşekkür ederim😍 bebeği çıkarırken çekiştirme oluyor diyorlardı onu hissetmedim ☺️
SaadetMurat Crescent96 hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün☺️🙏🏻 Ananas yedim demişsiniz yumuşama olsun diye mi yediniz?
Crescent96 SaadetMurat Evet yumuşama ve açılma yapıyor hatta bazen doktorlar gebeliğin son haftalarına kadar önermiyorlar
Zeys Crescent96 maşallah ne güzel anlatmışsınız rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin🙏🏼Bebeğim de şuan ters sezeryan gözüküyor yazınız okadar iyi geldi ki anlatamam..dediğiniz gibi rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın🙏🏼
Crescent96 Zeys Stresten uzak durum her iki doğumda da çok zorluklar var. Normal de zor sezaryende zor ama toparlanmak sizin elinizde👍🏼
Crescent96 Asel2780 Teşekkür ederim😍 Kaşar peynir ve muzu özellikle çok tükettim doktorum öyle söylemişti bebeğe çok iyi geliyormuş. Onun dışında aynı beslenme ile devam ettim☺️
SaadetMurat Crescent96 ya öyle mi bende de yumuşama var biraz 28. Haftadayım şu an.23.haftada ortaya çıktı sürekli yatıyorum.17 ya da 18.haftada iki kez yemiştim ananas ondan mı oldu acaba😔