Slm hanimlar 11 Şubat'ta doktor kontrolüm vardı 37 haftalık tim ve bebegimde gelişim geriliği olduğu için pazartesi ve perşembe günleri kontrol altındaydim neyseki ogunki muayenede suyum azalmış yatış yapıp takip edilecek dendi bende herşeyden habersiz yatış yaptırdım ama doğum kararı verilmiş ve alttan muayneye ile birşey yerleştirdiler birde kolumdan serum oda suni sancı tabi deli gibi kivranmaya başladım 1 cm bile açıklık olmadi araştırma hastanedindeyim bu arada, sonrasında gelen giden afedersiniz alltan muayene ediyir en son 10 tane öğrenci sıraya girmiş nasıl agliyorum canım nasıl yanıyor ölücem dedim artık açıdan iki gün böyle sancı çektirdiler 😔 telefonda yok yanımda eşime bilgi veremiyorum neyseki görüş istedim eşime dedim beni kurtar burdan eşim deliye döndü özel hastanede ki doktorumu aradılar durumu anlattılar akşam saay 10 oldu tabi bu arada.ordan zor bir şekilde çıkmak istedik onlarda bu durumda gidemezdiniz sana prenses doğum yapalim dediler iki gündür çektirdiler son anda bana bu teklifi yaptılar neyse imza atıp çıktık tabi bende sancilar deli gibi biryandan korkuyrum yolda birşey olursa diye neyseki hastanede ekip hazır beni bekliyor direk sezeryana alındım ve bebeğim susuz kalmış ve çok yorulmuş onu yoğun bakıma aldılar 😔😔 solunumu sorumluydu ben taburcu oldum ama bebeğim orda hala yarın ilk defa emzirmeyi deneyecez dua edin bana biran önce yanımda uyusun böyle çok kötü birşey sanki bir amaliyat oldumm da eve geldim gıbi hissediyorum.keske doğumu mu daha güzel anlatmak nasip olsaydı kabus gibi anlar gözüm önünden gitmiyor 😔😔