Merhaba sevgili anneler
burda hep olumlu kolay geçen doğum hikayelerini okuyarak kendimi motive ettim ve benimkide omlardan bir tanesi oldu çok şükür. Kolay az bulantısız bi hamilelik geçirdim gayet herşeu yolundaydı ama son haftalarda gebelik şekeri testi istedi doktorum ve malesef şeker çıktı diyete girdim ama yinede düşmedi 1 hafta hastahanede yatırıldım ve doktor bebeği sezeryanla alabiliriz dedi çok üzüldüm çünkü ilk çocuğum da normal Doğum yapmıştım daha sonra bi şekilde şekerim düştü ve sancılarımı bekledik bu arada ilk Doğumun çok kötü geçmişti o yüzden hep çok korkuyordum aynışeyleri yaşıcam diye ,herneyse doktor hastahanede yatarken sabah kontrolünde suni sancı vereceğini bebeğin az tekmelediğini söyledi tabi bende kabul ettim nst ye taktılar 2 saat kadar daha sonra vajinadan ilaç verip sancıyı başlattılar daha nst bitmeden hafiften hissettim ağrıları bu arada hemen Meryem ana eli otunu suya koydurttum açılmam olsın diye daha sonra hemşire nst çikarıp yemek yiyip yürümemi söyledi koridorda yürümeye başladım sancılar sıklaştı ve beni zorluyordu hemşire alttan bakalım dedi 4 cm çıktı epidural istedim tekrar Doğum haneye alındım ve epidural oldum sancımın hepsi gitti telefonla filan oynuyorum 😂bi tekme yedim karnıma ve bebeğim suyu patlattı doktor baktı ve 8 cm dedi ben şok oldum tabi bişeu hissetmiyorum doktor ıkınma hissi gelince çağır dedi bana sürekli geliyodu yarım saat bile geçmeden ebe geldi ve Doğum başlıyo dedi ben hala şaşkınım tabi sancı yok filan Doğum esnasında oldu biraz oda dayanılmıcak gibi değildi doktorun dediği gibi nefes alıp ıkındım 3-4 ıkınmada bebeğim dünyaya geldi plasentada 1 ıkınmada çıktılı şükür hiç dikişim olmadı 2 Doğum olduğundan olabilir sağlıklı bi şekilde bebeğime kavuştum çok şükür dilerim ki hepiniz kolay Doğum yapar bebişlerinize kavuşursunuz şu an 6 günlük olduk sütüm damla damla geliyodu hiç biberon vermeden emzirdim çok şükür emiyo bebeğim sormak istedikleriniz varsa cvplayabilirim hepinize hayırlı akşamlar ♥️👨👩👧👦