Zzss2707 Deletedmom137 2/3 tane atılıyor galiba bilmiyorum ya en azından ilaç içmeyiz valla 😁ben ağlıyorum bulantıdan
Deletedmom137 Zzss2707 hadi kızlar yarına mide bulantısı ilaçlarımızıı içmeyelimm testt edelim varmısınızzzz ben yokum😂 ay biri test edip denemeli
Zzss2707 Deletedmom137 ben çok çektim ya o yüzden kimsenin de yaşanmasını istemiyorum hemen haber veririm 😁
Deletedmom137 Zzss2707 ya evde her köşede bi anı bıraktım inan bir gece uykumdan kalkıp yatağa kustum😂
Zzss2707 Deletedmom137 hadi ya doğrudur canım.. benim kusmaktan normal Boğaz ağrısı çektim bildiğin iki gün ya
Deletedmom137 Zzss2707 ya benim ağzım dilim komple yara oldu daha bugun doktora gttim mide sorunun varmı dedi kusuyorum dedm o yüzden oluyormuş diş etlermde aynı şişiyor kanıyor
RabiaMG Prilam 2 doz içiyorum ben iyi geliyor bazı sabahlar yine ksma oluyor gun icinde de bulanti oluyor ama kstrmuyor
Zzss2707 Deletedmom137 Canım içtim ama sabah kustum, oda yumurta 🥚 haşlanmış kokusuna dayanamadım kustum bi sabah o kadar şuana kadar hiç kusmadım🙈 Misafirim vardı yazamadım 🥰