Pembepanterr esranne 30+3 bu sabah tartıldım güncel 5 kilo 250 gr almışım şimdi hesapladım da 6 kilo aldım sanıyordum ben 😂😂 sevindim bak
sukranaslier esranne bende 58 le başladım işte 12 kilo aldım Su içsem yarıyor herhalde 78 le falan doğuracaz 😂
aysenur30 esranne ne sen sor ne ben söyleyeyim 🙈 24 hafta 9 kilo ve bu kilo 2 ay içindealdım 4 ay bir gram bile almadım 😂
Seymabebgm Seymabebgm 16 kilo aldm 27 hafta da ama kizlae hic mide bulantim kusma tiksinme mide agrisi yanma hic bir sorunum olmadi sukur duzenli beslendim o yuzden aldigimi dusunuyorum 51 ile hamile kalmistm
SeHer1909 1.77 boy 70 le hamile kaldm. 15. Haftadayım 4 kilo.anlamadıgım şu benim yeme alışkankığım zerre değişmedi aman sunu da bebek için yiyeyim yok nasıl aldm şoktayım.
Sedos2020 SeHer1909 agirligimizn hepsi kilo dehilki canım fetüs ,hücre içi sıvı ,bebegin eşi amniyotik sıvı ,ağırlaşan göğüsler bunların hepsi tartıda kilo olarak çıkıyor karşımıza ☺️
esranne Sadumaneymen ooh mis :) ben valla yiyorum yaaa ilk başlarda hep kustum sonra öğrendimki karaciğer enzimlerim yükselmiş kusmaktan heder oluyordum sonra iyileştim ve şimdi gayet iyi besleniyorum ne bulsam yiyorum her insana bir kez hamiş olunuyor napım aynı bebeği birdaha doğurmuycaz hiçbirimiz yiyin gitsin sağlık riskş yoksa be amaaan 😂😂