Prenses001 Gulsahim portakal ve ananas yapıyor canım 😊 portakala hamilelikte bende çok düşkünleştim ya kırmızı elma birde normalde meyve yiyemem
PnarA Gulsahim karbonatli su iciyorum ben benimde cok fazla oluyor anında geçiriyor ilac hiç kullanmadim onun için 32 haftadaym hala var 🤕
Gulsahim PnarA off kuuzm Brnim rabbim bir an evvel atkatmayı nasip etsin deli ediyor benide.. Ansızın ni başlıyor off off off
berra227 Gulsahim ah canim benim bende kronik gastrit ve reflu var o kadar zor ki o yanma. Kudret narı cok iyi gelirdi ama hamile iken kullanılmıyor düşük riski var. Soguk süt cok iyi geliyor
Gulsahim berra227 kuzum benim kurban olurum rabbim bir an evvel şifalar versin kıyamam.. Ben 3 gündür çekiyorum öylr böyle değil bide kronik olsa nasıl dayanır insan.. Rabbim dayanma gücü versin 😢 çözümü yok mu hiç Bi şekilde
Sedanur26 Gulsahim sade maden suyu rahatlatıyor ben öyle yapıyorum kuzum şurup içmemek için direniyorum sodalı dene bi ağladığım günleri biliyorum mide yanmasından 😊
Gulsahim Sedanur26 bende çok ağladım dün kuuzm herhalde dolum noktası oldu. Çünkü mide bulantısı brni çok yıpratmıştı tam dedim yemek yiyorum ne güzel bu sefer bu çıktı dedim...soda içrbilsem de keşke onuda denesem ama çok sıkışırsam denicem onu da kuzum çok teşekür ederim
berra227 Gulsahim amin amin Allah razi olsun canim benim. Hamileolmadan Onc e zaman zaman ilaç kullanıyor idim ben. Ama.iste yediğine içtiğine dikkat etmek lazım. Bir de süt çok iyi geliyor 😊
Momtobe07 Mide yanması bende de hep oluyor. çubuk kraker iyi geliyor bana,bulantı ve yanmayı bastırıyor 😁
Gulsahim Momtobe07 kıyamam çok kötü bişymiş tecrübe edindim.. 🤯 Zaten bişry yediğim yok cehennem azabı gibi 🤪🙈