Asiyenur_46 Kızlar 17+1 Hamileyim. 2 gündür pıt pıt karnımda hareketler var ve elimi koydugumda bazen toplanıyor elimin altında bebeğim demi 🥰
Kbrahrl Asiyenur_46 evettt bebeğin 🙊 sevdiği şeyleri bulursan daha eğlenceli olacak ☺️ Benimki havuç çok seviyor ☺️
Asiyenur_46 Kbrahrl benim ki galiba portakalı seviyor sen yazınca farkettim.portakaldan sonra oynadı 🥰
Kbrahrl Asiyenur_46 sırayla dene hepsini ben bütün meyveleri 1 saat arayla yedim turşu filanda yedim ama havuçta delirdii 😀 şimdi o seviyor diye hergün havuç yiyorum ☺️ Yarın öğlen yine dene portakalı ☺️
Elifcek Asiyenur_46 benim ikizlerimde öyle portakal mandalina delisiler 😅 yedikten sonra içerde fırtına kopuyor😍
Asiyenur_46 Kbrahrl deneyeyim aynen canım bide gece elimi karnıma koyup konusunca elimin altına geliyor prensesim 😍 çok sagol verdiğin bilgi için
Yaren2019 Arkadaşlar ben grip oldum 3 gündür bugün bebeğimi sabahtan beri hissedemedim neden olur acaba napcam lazım
Blackbaby1- Yaren2019 merak etme canım benim bebeğimde iki gün hiç hareket etmedi ben hissetmedim sonra düzeldi hareketleri çok şükür çok yorulduysan ondan da olur çikolata al ye biraz uzan hissedeceksin