Fergogce87 39+1 im pazar günü suni sancıyla doğumumu başlatıck ebem ve çocuk kanala inmemiş beni neler beklio çok zorlanır mıyım? Psikolojik olarak doğuma hazırım korkmuyorum ama niye yalan söyleyim suni biraz korkuttu beni şimdiden teşekkür ederim
hunilimom Fergogce87 ben de 41 de doğurdum suni ile bebeğinde kanalda değil di sancıyla indi kişinin acı esigiylede alakalı bunlar beni son 1 saat çok zorladı artık keskin ve net geliyordu ağrılar 2 dk 1 dk da sürekli hareket halinde oldum hiç yatmadım nst dışında şancı gelince comeldim derin nefes alıp annem vardı yanımda o belime masaj yaptı açıklık felan var mi? durumun ne durumda
Emineek Fergogce87 merhaba bende düzeltilmiş tarih olarak 39+2 yim. Dr.’um en fazla 5 gün daha bekleriz çünkü bebek önde ve kafası ilk haftalardan beri önde. Olmazsa suni sancı ile başlatacak. ilk gebeliğimde 40+1’de suni sancı ile başlatılmıştı kanala inmemişti ve 1 cm açıklık vardı. O süreç çok uzun sürdü 10 saat sancı çektim ve doğumum zordu. şimdi de aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama yine de normal doğum istiyorum. Adaçayı içiyorum ve bebek kanala inmemiş benim de. rabbim bir avazda kurtarsın bizi inşallah.
Hilal_Rasim Fergogce87 bebegin kanala inmesi için secde pozisyonunda 40-50 dakika durmalisiniz. Bende yeni dogum yaptim kanala inmesi icin ebeler secde pozisyonunda beklememi soyluyorlardi. 9 saat suni sanci aldim bende kendi sancim hic yoktu. Ama herkesin bunyesi farklidir. Acı eşigi farklidir. Rabbim kolay dogum versin insAllah
Dsg Fergogce87 yani var da anlatmak istemem psikolojin için her doğum bir olmuyor ameliyat deyip aniden normal doğuranlarda var tabi
Emineek Fergogce87 doktor hergün 1 fincan adaçayı iç ve 2 tane hurma ye dedi. Adaçayı kasları gevşetiyor adet sökülmelerini rahatlatıyor. Normalde hamilelikte içilmesi yasak
Hilal_Rasim Emineek normaldede durabilirsiniz. Bana daha suni sanci verilmemisti ebe o hareketi yaptirdiginda
Zhrnz Fergogce87 hic korkma benim iki cocugumda suniyle oldu benimkide kanalda degildi sanciyla beraber.kanala indi yuruyus egzersiz bolca hurma ben bunlarin.faydasini cok.gordum kolaylik oldu sende bi avazda kurtul insallah