ozgeecan9 canım benim de 4 kez kaybım oldu ve 1 tanesinde kan sulandırıcı kullandığım halde oldu. Hep 7-8 haftalarda kaybettim. Bir türlü sebep bulunamadı, kendim araştırmaya başladım tekrarlayan düşükler neden olur diye. Aylarca araştırdım okudum, doktorların röportajlarını izledim. En sonunda Ankara’da bir Prof buldum. Kendisi bana dedi ki eğer fizyolojik bir problem bulunamıyorsa ya embriyolarda kromozomal bir bozukluk oluşuyor vücut bebeği atıyor, ya da bazı kadınların bağışıklık sistemleri bebekteki kromozomların 23 ü anneden 23 ü babadan alındığı için, babadan gelen genleri enfeksiyon gibi kabul edip Sağlıklı bile olsa vücuttan bebeği atmaya çalışıyormuş. Bu sebeple tek yöntem genetik tanılı tüp bebek yöntemi olmalı dediler. Yani sen kendi kendine hamile kalma, kromozomlarının düzgün olduğundan emin olduğumuz embriyoyu transfer edelim, sonra da rahim bölgenizdeki bağışıklık sisteminizi iğne ve ilaçla baskı altına alalım bebeği kabul edene kadar dediler. Kabul ettim. Şimdi 14 haftalık hamileyim ve herşey yolunda. Belki sana da Ümit olur diye anlattım. Çünkü benim için hayaldi, çok umutsuzdum. Belki fikir olur. Umarım bebeklerimizi kucağımıza alırız, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum...