[silindi] DilekBodurr pazartesi bnmde gecikmemin 6.günü olucak inş.böle koyulaşır 🙂 senin yeni mi bebiş
[silindi] Dsg evet cnm kanda baktırıcam sonrasında kesin hamile moduna girerim herhlde şuan daha acaba mı modundayım inş.vardır🙏🏻
[silindi] Mrft hayırlısıyla inş. Güzel haberini alırsın 🙏🏻🙂bende bekliycem öncelikle evde yapayım pazartesi de sıkıntı olmazsa cumayı beklerim bende kasık ağrın var mı seninde sol kasığımda bi basınç var bnm
Aysglengn [silindi] benim de böyle olmuştu erken test yapmıştım bir iki gün sonra tekrar yaptığımda hamile olduğumu görmüştüm 🙏🏼
Yaseminozel [silindi] ben birgün geçince dayanamayıp yaptım aynı ikinci çizgi silikti gittim test yaptırdım 2 hatalık dedi ebe🤩 şuan 11 haftamızı geride bıraktık 3. Çocuğum ama sanki ilkmiş gibi heyecanlandım❤️🤲🏼
Miniginannesiiii1111 [silindi] kan verin önce kanda sonra idrara geçer genelde varsa kanda çıkar şuan 😇
[silindi] Miniginannesiiii1111 doğru canım varsa da biraz yükselsin değer inş. Az çıkınca yine 2 günde tekrarlatıcaklar nasıl olsa
[silindi] ElanrBlkc işte geçen cuma kan testi verdim 0.01 sonuç insan üzülüo tabi inş. Bende hamileyimdir senin gibi 😃🙏🏻
[silindi] Mrft benimde 3-4 günde bir giriyor 3-4 saat sürüyo dayanılmayacak gibi değil tabi hep sol kasığımda ilginç inş. Bebiştendir benimde 😊🙏🏻
HandeNur22 3 gun gecikince tek cizgi cikmisti benim 5.gun ikinci cizgi silikti gec dollenmeymis 😊 2 3 gun sonra tekrar et canim ins net olarak2. cizgiyi gorursun 😊
Depdep [silindi] benceeee hayırlı olsun ☺️ Silik ama var geç döllenme muhtemelen. Benmde böyle oldu. Geç döllenmeymiş silik çizgi o yüzden. Kan verdim öyle düşük çıktıki şaşırmıştım şimdi 3 aylığız şükür🤲🏼