UraSsmom [silindi] Hayal meyal Bi silik çizgi görüyorum gibi ama 1 2 gün daha geçsin sabah ilk idrarla yap testi cnm inşallah vardır 🤲🏻
Dsg [silindi] hamilesin sanırım yani silik var hamilesin ama kanda bakıp netleştirmen lazım kesin hamilesin demiyorum 3/4 gün vardı daha yaptım bundan biraz daha koyuydu belirgin bir silik çizgiydi direkt kanda baktır bence
[silindi] Valsss aslında biraz daha belirgin fotoğraf çekiminden sanırım daha sililik 3 dk içinde hemen çıktı çizgi inş.vardır ya 🙏🏻🙂
[silindi] UraSsmom daha belirgin aslında tmm cnm pazartesiyi bekliycem zaten dua edin inş. Vardır 🙏🏻😊
Valsss [silindi] fotoğraf cekince cizgi gozukmuyo zaten bende cekip atardim insanlar gozukmuyo derdi😂😂
[silindi] Valsss aynen ya 4 aylık evliyim ilk denemem ama insan olsun diye heveslenio hemen adetten bi gün önce yaptım hiç çizgi yoktu silikte olsa olunca görünüyor🙂
Mrft Bende yaptm boyle cikti 3 gun snra ilk idrarla yaptm koyulasti halada gidip kan wermedim bekliorm 1 hafta daha🤭
[silindi] Mrft seninde adetin gecikmişmiydi canım aslında evet beklemek lazım sabırla ekstra bi sıkıntı olmadığı sürece doktorda bekle dicek sonuçta bende bekliycem 🙂
Valsss [silindi] benimde silikti az daha kalinca daha belirgin oluyo suan 11 haftaligim🥰rabbim gonlune gore versin insallah🌸
Mrft [silindi] ewet 1 gun gecikti ysptm silik 4.gun yaptm koyulasti cnm carsamba randwu aldm bekliorm
[silindi] Mrft hayırlısıyla inş. Güzel haberini alırsın 🙏🏻🙂bende bekliycem öncelikle evde yapayım pazartesi de sıkıntı olmazsa cumayı beklerim bende kasık ağrın var mı seninde sol kasığımda bi basınç var bnm
[silindi] Dsg evet cnm kanda baktırıcam sonrasında kesin hamile moduna girerim herhlde şuan daha acaba mı modundayım inş.vardır🙏🏻
[silindi] DilekBodurr pazartesi bnmde gecikmemin 6.günü olucak inş.böle koyulaşır 🙂 senin yeni mi bebiş