elvan_ylmz Selinglr burcu0818 burcu0818 cok teşekkür ederım verdıgınız bılgıler ıcın pazartesı gıdicem doktora
burcu0818 elvan_ylmz enfeksiyon başlangıcı doktorunuza söyleyin iç çamaşırınızı sık sık değiştirin pamuklu kullanın genel temizliğinize özen gösterin inşallah geçer biran önce
minikmelegim_ Pembepanterr napayim obur turlu devamli ic camasiri degistiricem :/ sadece gece takmiyorum hava alsin diye. Ben zaten yillardir kullaniyorum ve sık sık degistiriyorum😌
Aslianil Selinglr ewet bendede beyaz akinti oluyor fazla biraz ya 🤦 bu hafta tahlil yaptrdim enfeksiyon vs birsey cikmadi doktorum beyaz sumuksu bir akintiusa sorun yok . sakin gunluk ped kullanma dedi ve pamuklu ic camasiri kullan sık sık degistir. Ve sadece suyla sika baska hicbirsey surmene kullaana gerek yok dedi.. Eger koku veya kasinti varsa arkadaslar bi idrar tahlili yaptirn bencr bende kasinti koku fln yoktu zaten. Suan bu akinti normal dedi doktorum .
Merbe61 Mom46 kac haftalık siniz sanırım enfeksıyon var bendede oyle enfeksıyon cıktı 17haftalık hamıleyım bende
Mom46 Merbe61 26 haftalığım cnm enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım geçmişti galiba tekrar başladı 🤦🏻♀️Bu pazartesi randevum var ne derse doktor artık
snil Günlük pedsiz başa çıkılacak gibi değil açıkçası.. Ben normalde de kullanıyordum ama gebelikte şart oldu sürekli değiştiriyorum çok rahat oluyor. Mantar, enfeksiyon vs yaşamadım çok şükür