Bernayksl Selinglr olmaz mı canım 30 haftaligim altım ıslak gibi oluyor olması normal ve iyi bişey galiba çoğu kişide var
Mom46 Olmazz olurmuu yaa artık iç çamaşırımı değiştirmekten evde çamaşır kalmadı yaa su gibi akıp gidiyor🤦🏻♀️Birde 2 gündür kaşıntı başladı çıldırcam
Merbe61 Mom46 kac haftalık siniz sanırım enfeksıyon var bendede oyle enfeksıyon cıktı 17haftalık hamıleyım bende
minikmelegim_ Bende 34 oldum. Ozellikle wcden ciktiktan 1 dakika sonra geliyor nefret ediyorum Allahtan günlük ped diye birsey var :)
minikmelegim_ Pembepanterr napayim obur turlu devamli ic camasiri degistiricem :/ sadece gece takmiyorum hava alsin diye. Ben zaten yillardir kullaniyorum ve sık sık degistiriyorum😌
Happyprincess Valla nefret ettim sürekli bi ıslaklık hissi. Ayrıca dışarda olunca uzun süre tuvalete gitmeyince pantolana veya taytıma geçiyor cinnet geçirme sebebi
elvan_ylmz Merhabalar bende şimdi sorcaktım paylaşıp da benımde akıntım çok gelıyo 21 haftalık hamıleyım ve kaşıntı var bıde kokulu .. kokulu olması ıyı degıl dıye duydum doğru mu ?
Suna1 elvan_ylmz abla doktora niye gitmiyorsun travazol krem varsa kullan doktor toz veya fitil de veriyor benim kaşıntım vardı fitil ve tozu kullanmadım travazolu kullandım geçti iç çamaşırını ütüle giy duş alırken özel bölgeni sıcak suyla yıka
Suna1 Selinglr ben namaz kıldığım için sürekli değiştirmem gerekiyor iç çamaşırımı bu yüzden bir temiz bezi( kullanmadığınız bir elbise olur atlet olur ) kestim ve sürekli onu değiştiriyorum
burcu0818 elvan_ylmz enfeksiyon başlangıcı doktorunuza söyleyin iç çamaşırınızı sık sık değiştirin pamuklu kullanın genel temizliğinize özen gösterin inşallah geçer biran önce