Sabisulusy Kızlar bu aralar bebegin hareketleri canımı çok acıtıyor sizdede böyle bisey oluyor mu? Birde hareket ettikçe alt tarafım agriyor😔
Happyprincess Sabisulusy valla benimki de hareketli maşallah diyelim de. Uyutmadigi zamanlar da oluyo. Doğum pozisyonunda benimki kaburgamin altına geliyo ara sıra ayakları ve çok kasılıyor
Dkktlbsra Sabisulusy bazen evet hareketleri acıtıyor artık büyüdüler ve yerleri daraldı güzel acılar bunlar 😍
Masal78 Sabisulusy aynı canım hareketleri çok sanını acıtıyor benimde ve boşluklarına çok vuruyor sanırsın yırtıyor etlerimi bizimkinde baş aşağı gelişi çok sızlatıyor aşşalarımı ve kasıyor kendini adet agrısı gibi ağrıların da oluyor yalancı sancıymıs nst de sancıların 50 lerde ama doktorlar bişey demiyor ama erken gelir diyor ☺️☺️
Cido_Cim Sabisulusy 34. Haftada benim de öyleydi. Gece o kadar hareketleniyordu ki kaburgalarima vuruyordu ağrısı, uyutmuyordu beni.. simdi 36. haftadayiz yeri daralmış, biraz daha sakinledi😃
Sabisulusy Happyprincess aynen öyle ya heralde doğum için vücut kendini hazırlıyor bu ağrılarda ondan mi acaba
Happyprincess Sabisulusy doktoruma dedim bebek çok kasılıyor diye net çektirdi ama sıkıntı çıkmadı şükür. Pelviks ağrılarım başladı onun için magnezyum vermişti kullanıyorum ama pek etki etmiyo
Sabisulusy Dkktlbsra öyle tabi erken gelmesinler ama ya rahim boyu kısalığından dolayı korkuyorum ben
Dkktlbsra Sabisulusy inşallah zamanları dolsun öyle gelsinler tabi. Rahim boyu kısalığı olduğu zaman erken doğma riski varmı
Sabisulusy Dkktlbsra evet canım ve kötü tarafı doğum belirtisini vücut ufak agrılarla veriyor anlamıyormuşsun
Senaeksi Bende 33. Haftadayım akşamları adet sancısı gibi sancılarım oluyo ara ara acaba normal mi doktor bana da kısalık var riskli dedi progestan kullanıyorum o yüzden en ufak belirtiyi ona yoruyorum 🤔
Dkktlbsra Sabisulusy anladım canım. Zamanında gelsinler inşallah ya bende bazen ya anlamazsam diye korkuyorum açıkcası
Happyprincess Ceren92 34+4 benim de. Doğum pozisyonu almış ara sıra ayaklarını kaburgama dayıyor ve kasılması çok
Ceren92 Benim inanilmaz ayaklari elleri kaburgama batiyor 30.haftadan beri dogum pozisyonunda uyku yok surekli serrt gergin cok zorluyor beni