Handeaslan616139 mervemrv rahatsız oluyorsunuz sanırım ama mahalesef buradan gidemem canım 😂 kusura bakma daha çok göreceksin 😂
mervemrv Handeaslan616139 yok cnm rahatsiz olmuyorum basga da dedim ya en aktif kullananlardan biri oldugun icin dikkatimi cekti 😊
Damla________ mervemrv ev kadınları öyle napcan bide kız tecrübeli bence güzel yapıyor @Handeaslan39 soru bankam 😅
Handeaslan616139 Damla________ oyyy bitanem benım sağol canım benım ben senın soru bankanımm 😂😂😂 soda var mı soda 😂
Icot mervemrv @Handeaslan616139 tecrübeli anne ve destek olmayı seviyor anladığım 😊 her konuya destek veriyor olması çok güzel 😊
Handeaslan616139 Icot aynen öyle canım bildiğin kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum zaten bilemediklerine yorum yazamıyorum 🙂 sağol canım 🙏
Handeaslan616139 mervemrv aktif derken evdeyim yapacak bişey yok oğlumla ilgileniyorum o uyudu zamanlar ve oyun zamanlarında buraya giriyorum öyle aktifleşiyorum 🙂
Damla________ Handeaslan616139 böyle birden söyleyince açamam ki anam bi konu kaynana var 2 gündür bizde kalıyor kari koca iflam kesildi İmanım gevredi banyomun dusakabinini siliyor kadın canı sıkıldı karşılıklı sigara içmiyorum artık çok konuşuyor işe verdi zahaha😅
Icot Çok şarj yemese bir de bebişimin bebek şekeri kapı süsünü vs ben yapıyorum onlar bitse daha aktif olurum ben de aslında ama zamanım kalkmadı pek eksiklerin bir an önce bitmesi lazım 😊 yardımcı olmak ve bu forum çok güzel ✔
Handeaslan616139 mervemrv gördükçe yazıyorum açıkcası özellikle arama gibi bişeyim Yok denk geliyorum yazıyorum bildiğim konulara 🙂 mesela normal doğumu sorsan bilemem çünkü yaşamadım 😂👍
Damla________ Handeaslan616139 lan güya oturmaya geldi ama kaldı bütün tabletlerini getirmiş çakal planlı gelmiş bana yutturacak
Handeaslan616139 Damla________ bence o sende baya kalmaya gelmiş canım 😂 yandın desene be yapacaksın 😂😂
Damla________ Handeaslan616139 evet kocası durmuyor az kaldı gidicekti morali bozuldu kalınca uçtu anasını