tugce0606 Valsss ya aynen benimde gözüme çarpıyor o incecik bı çizgi aşağıya doğru inen ama ben önceden var mıydı yok muydu bilemiyorum vücudunu inceleyen ya da dikkatli biri değilim 🤭hamileliktendir heralde diye düşünmeye başladım 🤣
tugce0606 Valsss 🤣🤣 hmm ayy garip geliyo 12.haftaya girdim bugün benimki mi farklı diyordum bu haftalarda çizgi oluşursa ilerde ne olur diye düşünüyordum🤭🤭
198723 Nursimali iste öyle deniliyo doğruluğunu bilemem cinsiyetle takıntımız yok çok şükür sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar önemli olan o
198723 Derin_Demir sağlıkla gelsin inş herkesin vücudu farklı Rabbim ne dilerse onu veriyo şükür bize verdiği emanetlerine
Pembepanterr 198723 benimde erkek ama öyle belirgin bir çizgim yok çok silik ve açık renk 😊 30 haftalığım
198723 Pembepanterr hmm farklı herkesin benim göbekten başladı midemin ortasına kadar 10 haftalardan bu yana
Blackkcat Valsss 😂benim 5.hamileliğim 2evladım var hepsinde erken çıktı araştırmıştım esmer tenlilerde daha erken çıkar yazıyordu☺️