198723 Valsss Genelde erkek bebekte çizgi oluşur derler benimde o haftalarda belirdi çizgi sonra zaten cinsiyet öğrendik erkekmiş
Gunes24 Valsss 4. Aydan itibaren oluşmaya başlar linea Nigra ama bazı durumlarda erken oluşanlarda var. Esmer olan insanlarda daha hızlı belirginleşir. Benimde 12. haftamda belliydi çizgim ve kızım olacak. Bunun cinsiyetle alakası yok :)
Nursimali 198723 bence cinsiyetle ilgili bi durum degil ben 23 haftalik hamileyim cinsiyetimiz erkek ama gobegimde cizgi olusmadi 😌
Pembepanterr 198723 benimde erkek ama öyle belirgin bir çizgim yok çok silik ve açık renk 😊 30 haftalığım
icenes Benimde çizgim ilk aylarda çıktı ve hala var hatta yukarı dogru çıkmaya başladı ama kızım olucak😄
Valsss Gunes24 yok ben cinsiyetle alakali birsey demedim hurafe varmis erkek diye🙈sasirdim erken cikmasina🙈
Gunes24 Valsss Benimde öyle olmuştu hormonlardan kaynaklı bir durum. Allah sağlıklı evlat versin cinsiyet önemli değil 🥰
Sabriye_71 2 oğlumdada cizgi vardı suan 3. Gebeliğim hamile olmdn önce biraz belirginligi vrdı suan daha cok belli 7+6 yız gönlüm kızdan yana rabbim hayırlısını versin byle şeyler okuyuncada aceba erkekmiki diye düşünmüorum degilim 🤔
198723 Nursimali iste öyle deniliyo doğruluğunu bilemem cinsiyetle takıntımız yok çok şükür sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar önemli olan o
198723 Derin_Demir sağlıkla gelsin inş herkesin vücudu farklı Rabbim ne dilerse onu veriyo şükür bize verdiği emanetlerine
Sabriye_71 Mesela şöyle bi hurafede var oğullarımda idrarırım rengi çok açıktı parlaktı 3. Gebeliğimde suan idrarırım rengi koyu her tuvalete cıktıgımda koyu erkekde hep açıktı ne kdr dgru bilemem 🤣
Sabriye_71 Suda içsem degişmio koyu 🤣 hayrlısı olsun bnm gnlümde kızdan yana rabbim saglıklı sıhatlı nasip etsn inş kuzularımızı 🤲🙏