Senagg bir_pasa_annesi evet canım sağdakiler kist. Solda büyüyen yumurta var. yani hala umut var bu ay için. Sizin süreciniz nasıl ilerledi başarılı oldu mu tedavi yönteminiz?
bir_pasa_annesi Senagg valla ümidinizi kırmak istemem ama klomen bende Bi işe yaramadı herşey istediğimiz gibi oluyordu ama bebek olmuyordu her klomen den sonra doğum kontrol hapı kullanıyordum mecbur
Senagg bir_pasa_annesi yok estağfurullah ümit kırmakla ilgisi yok gerçekler bunlar. Zaten doğum kontrolden sonra kist olmaya devam ederse klomen tedavisini de bıraktırır heralde. Siz gebe kaldınız mı peki?
bir_pasa_annesi Senagg 3 4 ay böyle devam ettik klomene en son olmayınca asılama dedi yaptırmadık oluruna bıraktık 3 4 ay sonra yine olmayınca kendiliğinden asılama yaptırdık tutmadı 1 ay sonra esim ameliyat oldu ve ben hamile😂😂😂
Senagg bir_pasa_annesi işte bizler ne kadar çabalarsak çabalayalım Rabbim zamanını biliyor 🥰 sağlıkla kavuşun inşallah 🌸 isteyen herkesi sabrıyla mükafatlandırsın kucağını doldursun inşallah çünkü zor bir imtihan süreci..
bir_pasa_annesi Senagg Amin cnm inşallah en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini alırız Allah kimseyi evlatla sınamasın
L_yla123 Valla orasını bn bilmem kist küçükse zaten adet kanamasıyla gider ama büyükse dokdor ilaç ile eritiyor kisti sağlıcakla kalın geçmiş olsun
L_yla123 Bnmkide 30 mm di doğum kontrol verdi kistim gitti sonra tedaviye başladık şimdi hamileyim çok şükür klomen kulandım bnde ama adedit 3 günü bn başkadım günde bitane verdi bna akşam kullan dedi 5 kullandım beş gün bittikten sonra 3 sonra gel dedi iğne yaptı sonrada hamileyim işte🤲
Senagg L_yla123 anladım. Rabbim sağlıkla getirsin inşallah evladınızı🥰 ben günde 2 tane kullandım 5 gün o yüzden biraz hızlı yanıt verdi yumurtalar belki de. Adet görürsem kistim kaybolursa bile doğum kontrol kullanılmalı mı sizce? Sizin kistiniz adetle kaybolmadı mı?
Blackkcat Senagg klomenle hamileyim şu an,12haftalık olduk başından beri kistim var 3cm,hala aynı 3cm,doktor kaybolur dedi kendiliğinden hiç sorun olmaz dedi
Senagg Blackkcat ay maşallah 🥰 Rabbim sağlıkla getirsin inşallah evladınızı sizin de 🥰 kistiniz de kaybolur inşallah 😘 bende korktum acaba bu durumda hamile kalırsam kist büyür mü diye 😕
Blackkcat Senagg sağol canım inşallah sanada nasip olur bu ay 💙benim ilk denemede oldu şükür çatlatma iğnesi kullanmadık yumurta çok büyüdüğü için,kist büyümedi benim başından beri 3cm dr büyüse bile bi zaman sonra kaybolur zaten dedi
Senagg Blackkcat inşallah ya 🥰 içime su serptiniz Allah razı olsun 🌸 bende iğne olmadım bugün yarın çatlayacak inşallah diğeri de
Senagg L_yla123 anladım canım çok teşekkür ederim cevapların için Rabbim razı olsun 🥰 bakalım bende nasıl olcak 🤷🏻♀️