• Bayanlar bebişlerinize AliExpress den alısveris yaptınızmı

NazLByrmgLuu bende bebek cantasi aldim gercekten cok kaliteli bebek tulumu siparis verdim gelecek .en fazla 2 ayda geliyomus ama bana 10 gunde gelmisti.

essrakenan hangi satıcının bebek çantasından sipariş verdiniz? Bende almayı düşünüyorum.

Dsa yani hamgi saticidan aldigimi hatirlamiyorum ama bsy siparis verecekseniz yorumlara falan bakip siparis verin

• Dsa bunu beğendi.

[bilinmeyen] Merhaba! Bende dün verdim ama kafam karıstı iyimi ürünleri diye ayakkabı verdm sadece birde ne kadar sürede hangi kargo ile geliyor acaba

[bilinmeyen] canım hangi markadan verdiğin önemli mi genelde alanlar fotolarını atıyorlar yorumları oluyor ama bi marka var mı🙂

bence bebek icin alisverise pek uygun degil bakim cantasi vs alinabilir

Arkadaslar cilde birebir temasi olan urunleri çin sitesinden almayin.bebeklerin ciltleri cok hassas ve kansorejen madde icerme durumlari olabilir

Duru kesınlıkle katılıyorım bebek için bende almayı dusunmedım hiç. Ama takı ev aksesuarı vs alınabılinir.

NazLByrmgLuu instagramda beğendiğim tum kıyafetleri zaten satıcılar Aliexpresten temin ediyorlarmış resimleri kopyala yapıştır koyuyorlar istediğim şeylerin görüntüsünü alıp aliexpreste arattığımda birebir aynısı çıkıyor 3 dolarlık ürünü 30 liraya satıyorlar neden almiyim daha önce saat aldik eşimle memnun kaldık doğuma yakın alışverişe başlıycam

Urunleri alirken nerden geldigine bakin cogu cin mali enayi gibi fazla para odemeye gerek yok

Bende tulum takımı ve müslin battaniye aldım biri kargolanmış gelmek üzere sanal kart oluşturup aldım güvenilir olsun diye

Bende birkaç yıldır bankamatik kartımla yapıyorum en çok sipariş verilen ve ücretsiz kargo özellikli ürünleri tercih ediyorum bu zamana kadar sorun yaşamadım 1 ayda gelende oldu 2 haftada gelende oldu değişiyor. Sayfayı google chrome ile açarsanız üst menüde dil seçeneklerinden türkçe yapabilirsiniz sayfa otomatik değişiyor iyi harcamalar 🙂

Bende bir türlü adres kısmını yapamdm dha önce alısveriş yapıyordum güncellemeden snra evin adresni giriyorm hata veriyor sürekli 🙄

Türkiyede üzerinize giydiğiniZ ve bebeklerinize aldığınız ürünlerin neredeyse %90’ı çin üretimlidir😉

aynen instagramda satilan urunlerim cogu da oyle ama burda malesef kac katina satiyorlar.ayni uyku tulumunu instagramda 80 tl ye satarkem aliexpress de 30 kusurdu.yada bebek cantalari burda cok pahali orda yine daha ucuz ve ayni urun .neden fazla para verelim ki degil mi ama 😉