NazLByrmgLuu Slm anneler kızım icin alısveris yaptım AliExpress den yapanlar varmı icinizden ne kadar sürede geliyor ürünleri kalitelimi ?
essrakenan NazLByrmgLuu bende bebek cantasi aldim gercekten cok kaliteli bebek tulumu siparis verdim gelecek .en fazla 2 ayda geliyomus ama bana 10 gunde gelmisti.
Burcinsahin3 NazLByrmgLuu instagramda beğendiğim tum kıyafetleri zaten satıcılar Aliexpresten temin ediyorlarmış resimleri kopyala yapıştır koyuyorlar istediğim şeylerin görüntüsünü alıp aliexpreste arattığımda birebir aynısı çıkıyor 3 dolarlık ürünü 30 liraya satıyorlar neden almiyim daha önce saat aldik eşimle memnun kaldık doğuma yakın alışverişe başlıycam
Sinemkurtkarakussk35 NazLByrmgLuu ben sürekli yapıyorum ve çoğu şeyi alıyorum arkadaşıma bir sürü çocuk kıyafeti ayakkabısı aldık bazıları 15 -20 gün içinde geliyo bazıları 60 güne varabiliyo ama gelmeyen olmuyo geek diye siteden de yapmaya başladım alışveriş yaptıkça indirim kazanıyosun oda 15-20 günde geliyo sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar çok memnunım özellikle yorum geri bildirimlere bakın öyle alın derim
IsminurTurhan Nasıl yaptın dolar üzerinden sipariş veriliyor sanırım? Ben bi ara uğraşmıştım türkçe olmadığı için yapamamıştım...
IsminurTurhan Nasıl yaptın dolar üzerinden sipariş veriliyor sanırım? Ben bi ara uğraşmıştım türkçe olmadığı için yapamamıştım...
Tgbtgb [bilinmeyen] ben de aliexpress harici tüm sitelerden neredeyse alşveriş yapıyorum ama nedense sadece aliexpress i deneyimleyemedim.Nasıl oluyor ne kadar sirede geliyor detay verebilir misiniz 🙏🏻
essrakenan Dsa yani hamgi saticidan aldigimi hatirlamiyorum ama bsy siparis verecekseniz yorumlara falan bakip siparis verin
NazLByrmgLuu [bilinmeyen] Merhaba! Bende dün verdim ama kafam karıstı iyimi ürünleri diye ayakkabı verdm sadece birde ne kadar sürede hangi kargo ile geliyor acaba
Emine55 [bilinmeyen] canım hangi markadan verdiğin önemli mi genelde alanlar fotolarını atıyorlar yorumları oluyor ama bi marka var mı🙂
Duru Arkadaslar cilde birebir temasi olan urunleri çin sitesinden almayin.bebeklerin ciltleri cok hassas ve kansorejen madde icerme durumlari olabilir
SemihenayArslan Duru kesınlıkle katılıyorım bebek için bende almayı dusunmedım hiç. Ama takı ev aksesuarı vs alınabılinir.
EsraBayraktar Bende tulum takımı ve müslin battaniye aldım biri kargolanmış gelmek üzere sanal kart oluşturup aldım güvenilir olsun diye