AryaNur 1 gündür akintim var sümüksü ilk önce kahverengiydi simdi kanla karışık ayni zamanda 15 dk bir sanci geliyor Başına boyle bisey gelen var mı??
AryaNur -deniz- 40+4 haftalığız çarşamba acilma varmı diye bakıldı ne acilma ne de yumuşama yok dedi dr daha sonrada bu sümüksü akinti başladı nişan mı kontrolden sonrami oldu anlayamadım açıkçası
AryaNur Rusen123 sancıların sıklaşmasıni bekliyorum canim 5 dk 1 düşünce gel dediler 1 saat sonra gitmeyi düşünüyorum eşim çalışıyor sabah 7 de işten gelicek o geldiğinde gidicez
AryaNur Yildizim nişan olup olmadığından emin değilim acilma kontröl edilmişti ondan olabilir dediler 😒
AryaNur Doktoru aradım sancıların 5 dakikada 1 e düşmesini bekle dedi ve akıntının acilma varmı diye bakilmisti ondan olabileceğini söyledi evdeyim hala Uyuyamiyorum 10 dk bir sancim geliyor, sabah 7 de eşim işten gelicek o gelince dr gidicem
Bellazarea AryaNur Benimse nişanım kontrol sonrası geldi, kontrol sonrası sadece hafif bel sancınız olur o da rahatsız etmeyecek derecede. Ben hala doğurmadım nişanım 38. haftamda geldi pazartrsi 40 olucam ama sen 40 olmuşsun zaten bence doğurursun bugün yarın. 💕
AryaNur Bellazarea inşallah öyledir 18 de yatış yapıp suni sanci verilecekti insallah bugün gelir🙏 iki gece ara ara sancilarim oldu ama bu gece daha fazla gece 1 den beri devam ediyor insallah yalanci sanci değildir diye düşünüyorum
AryaNur Minnosizmmm peki nişan tek seferlik bisey değilmi ben her wc ya gittiğimde yoğun bi şekilde var normal mi acaba
Bellazarea AryaNur Sanmıyorum, umarım doğurursun kendi sancılarınla.. Benimde akşamdan beri çatı ağrım var şimdi bacağımada vurdu kesik kesik uyuyorum sinirlerim bozuldu..Ben bide 2 hafta olacak 2 cm açıklıkla duruyorum 😭 doğmadı bir türlü tembel kızım
Bellazarea AryaNur Bazılarında tek seferde bazılarında kesik kesik gelir onu atanaa kadar. Doğumdan 2-3 hafta önce gelenlerin ise nişan tekrar oluşuyormuş :) benim 3 günde gelmişti
-deniz- AryaNur cnm 39+6yım ben senin dündendir kasılma ve sırt ağrısı vardı 10dk bir. Bu gece 5dkde bir olmaya başladı 6da nişan geldi evde oyalandım şimdi hastaneye gidecem inş açıklık fazladır. Hayırlı doğumlar şimdiden sana da.
AryaNur Bellazarea bunu duymak beni rahatlattı ozmaan nişan diyebilirim🙂 bende ne açıklık ne yumuşama hic bisey yoktu 2 gündür pilates topunun üzerindeyim sanırım işe yaradı Ve benim kiz bu aksam cok hareketli kanala girmis olsa bu kadar haraket edermi acaba Bu arada kızlar erken gelir dediler sürekli ama çok nazlı çıktılar
AryaNur -deniz- benim hala 10dk bir bakalım bekliyorum 5dk düşsün diye Hayırlı doğumlar canim Rabbim yar ve yardımcımız olsun insallah güzel haberlerini bekliyoruz