RHSENKAL Fatmaelidemir canım ben 6 kilo vermiştim hala almadım 28 haftadayım şuanda korkuyorum almam inşallah kiloluyum çünkü
Neslihanunel Gamzenur60 ben 10 haftalığım kaçıncı haftada başlıcam 42 kiloyla hamile kaldım hala aynıyım 🙍🏼♀️
Gamzenur60 Neslihanunel benim 14.haftadan sonra kilo alimim başladı. 20.haftaya kadar hiç kilo almayanlar var canım bünyeyle alakalı ama bigun hepiniz kilo alıcaksınız merak etme 😂😂
Tugce_61 Fatmaelidemir bende 78 le hamile kaldım 19 haftalık olduk hala aynıyım kilo almadım henüz almamam gerekiyor zâten fazla başlAdım bel fıtığı var bide inşallah almam çok amin 🙏
Yaprak2019 Tugce_61 almamak icin nelee yapiyorsunuz bende sizin gibiyim ama yemeyince de sanirim psj olarak bebek ac zannediyorum 😂 16 haftadayim bu arada 😂
Cerenaslan Fatmaelidemir 64 kiloyla hamile kaldım şu an 74 kiloyum yani 10 kilo aldım son 2 ayda çok alırsın dediler ama ben bu 4 haftada hiç kilo almamışım ama kızım 1 kilo almış maşallah bu arada 36+1 😄🥰
GulcanYvz Fatmaelidemir 10+1 olduk 1 kilo aldım ama dikkat etmeye çalışıyorum bünyem çok müsait kilo almaya 🥺
Pinarynr Fatmaelidemir 37 haftalıgım toplamda 8 kilo almışm bebekte 3200 genetige göre degişiyor sanırım