Asl_93 Feyzagkkkk doktor da bana 9 kilo ile felan gidersin doğuma dedi bakalım canım bebiş iyi olsun da tek ❤️🙏🏼
Mucizebebegim3 Fatmaelidemir 27 haftaligm 2 dusukden sonra ve daha once gecrdgm kaza dolayisiyla yanik operayonkari gecrdim ameliyatlar ilaclar 80 le hamile kaldim bu haftaya kadar 83 kilo oldm 3 kilo aldm .Ama istahim cok acildi bu ayyyy kafamda deli sorular .Bence decavit yapiyor benmkini cunku ona basladgmdan beri istahlym ben ya
Yenianne65 Alydemir ben 18. Haftadaya kadar hiç almamıştım sonra bir an da almaya başlıyorsun ki o kadar da yürüyüş yapıyordum
Emineyunus 24 haftalığım 3 kilo aldım hamile kaldığımda hiç birsey yiyemedim 8kilo verdim yeni yeni almaya başladım umarım çok almam
Snygrl 35+4 haftamdayım 57 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum boyum 1.67 aldığım kilo çok belli olmuyor orantılı duruyor yani 🤭 hakkımızda hayırlısı evlatlarımız sağlıklı olsun da 🙏🏻🤷🏻♀️
Yenianne65 Fatmaelidemir 58 ile hamile kaldım su an 72 yim 33. Haftamız 14 kilo almışım 16 ya kadar normal kabul ediliyor
Ceyda_t 27+3 üm. 49,5 ile hamile kaldım, şuan 56 kiloyum. 6,5 kilo. Ama artık iştahım inanılmaz açıldı. Sanki sürekli karnım gurulduyo hep açmışım gibi 🥴 10 kilo ile bitirmek istiyordum ama zor gibi görünüyo.