Nesslihan Zelasfvol içim rahatladı ya hep diğer türlü duymaya alışkın olunca kendi durumunu yadırgamıştım. Aslında doktorumda sıkıntı olmayacağını söylemişti yine de başka birilerinde de olupta sıkıntı yaşamadığını bilmek güzel oldu. Önerinizi dikkate alacağım inşallah. 🌸☺️
Zelasfvol Nesslihan sizinde ilk gebelik sanırım , benimde ilk korkuda oluyor ilk olunca soruşturuyorum bende🙊 Rabbim hayırlısı ile kavuşmayı kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🙏🏻
Nesslihan Zelasfvol evet benimde ilk, aynen dediğiniz gibi araştırmalar soruşturmalarla geçiyor neredeyse ☺️ amiiin inşallah
Omay HaticeeKckylmz aiii ne güzel inşallah bizede nasip olur allah ogluşunuza uzun ömur güzel cöcükluk nasip atsin inşallah 💙
Munilice 36 +4 hala ters benimki 🙄paşamın dönmeye niyeti yok gibi😀 dualarınızı bekliyorum kızçeler. Dönüversin de normal olsun doğumum İnşaAllah 😍
Feslegenyavrusu Benim de dönmemişti 37 de kontrole gidince, hatta sezeryan için gün almaya gittik dün 37+5tim, döndüğünü söyledi doktor. 1 gün içinde de dönebiliyormuş:)
Omay Feslegenyavrusu aiii çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah allah saglıkla kucagınıza almayıda nasıp etsin inşallah 🙏🏻
Feslegenyavrusu Omay aminn, doktorum bana emekle demişti sürekli emekledim evin içinde belki sizlerin de işinize yarar. Allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin 🙏
Tgb2310 Geçen hf dr gittiğimde döndüklerini söyledi şimdi 25. Haftamdayım ama bnmkiler içerde dört dönüyor 2-3 hf da bir dr görünüyorm her gittiğimde farklı pozisyondalar maşallah