Esraoztemir Nur belkide enfeksiyon vardir. Cunku bende oyle olmustu ve enfeksiyon cikmisti. 17 haftalar falan
Nur Esraoztemir yok canım tahliller temiz Allaha şükür yeni çıktım hastaneden safra kesesi taşından dolayı yattım hastanede tahliller yapıldı devamlı. Yani hissediyorum zaten sürekli mesanem de tepiniyor bi baskı bi baskı 🤦🏻♀️
DeryaDemirali Beyza5535 ben bu saate kadar yuvalar yüzünden hala yatamadım zaten gece uykularım kaçmış ne yapsam yatamıyorum maç oldum
cimennbayann Beyza5535 bebişin idrar torbasına baskı yaptığı içindir o canım öyle oluyormuş bende de vardı 39+2yiz bizde şimdi düzeldi çok şükür hele ki dışarda perişan ediyordu beni küçük çocuk gibi tuvalete zor yetişiyordum 😂
Beyza5535 cimennbayann 39. Haftada normale mi dönüyor ben ilerledikçe daha fena olmamdan korkuyorum açıkçası😅
nizamdereilknur Bende 38 deyim akşamları geceleri tuvaletten bıktım artık 😊eşim tuvalete girmenden yüzünü. Gördüğüm yok diyor bez baglıyasım geliyor gece 😊😊😊
cansuece nizamdereilknur daha bu gece dedim eşime bıktım artık .ya gelince salacam yada bezleneyim en iyisi 😂
Beyza5535 nizamdereilknur demek ki bu bez olayını aklına getiren bir ben değilmişim sevindim 😂😂😂😂😂😂😂😂
OglusumuBeklerken Bende 34+1 im su icmeye korkar oldum artik😂 gece icmeden yatiyorum buseferde agzim kuruyo diye uyaniyorum😂😂😂 gerci icmesemde geliyoda okadar sık kalkmiyorum ozaman😁
cansuece Mrve26 😂ya çok güldüm valla aynısını yaşadığım için özellikle tabi yaşarken sinirden ağlayasım geliyor 😬tam uyuyacam hop bir sızı 🙈
hjertemami Beyza5535 Son 2 gündür bende gece tuvaletlere kalkıyorum. Artık uyuyamıyorum. Sanki karnım ağrıyor gibi 🤔32+3 olduk
Esraoztemir Nur yeterki enfeksiyon olmasinda. Ben 1 hafta cektim. Demekki ilerleyen haftalarda bendede baslayacak
Beyza5535 Fatmanne tatlım içmesek bile sanki dünyaları içmişiz gibi geliyor şu içmemek de çözüm olmuyor 😊