MrTGcE Mrve26 bizim telefonlardaki saatler nasıl yanlış olabiliyo anlamıyorum kol saatide 4.32 şuan mesela 😁bizim telefonlarda hata var ama neden 😮
Mrve26 Susamtanesii walla bende anlamadim bacim bi alindi diyolar bi alinmadi vazgecildi diyolar kol saatime bakiyorum yanlis telefona bakiyorum dogru tv bakip ayarladim bende🤣😂
Mrve26 MrTGcE suanlik gerek yok bence cunki gece boyu bezi altinda birakmiyacagi icin bide yataginda degistirmeyecegin icin aleze hic gerek yok alezi 2 3 yasindayken al iste ozaman coooookkk isine yaricaak 😂
SenemYurttas Beyza5535 hep ayniyiz canim uyku zaten yok birde surekli lavaboya gitmekten psikolojim bozuldu 😯
MrTGcE SenemYurttas uzandıgım gibi tuvaletim geliyo ya sinir oldum 😁 bi ilk zamanlar böyle sık çıkardım tuvalete bide bu son ay
Fatmanne Beyza5535 beennn su içmeye korkuyorum artık geçen yolculuk yaptım hiç bişey içmedim yolda sıkışmıyım diye ona rağmen 10 defa mola verdik 🤦🏼♀️
Beyza5535 Fatmanne tatlım içmesek bile sanki dünyaları içmişiz gibi geliyor şu içmemek de çözüm olmuyor 😊