kkmm Bende kullanıyorum. Daha öncesinde farklı bi kan hapı kullanmistim kan değerlerim daha çok düştü ama bundada aşırı derecede mide bulantısı var içtikten 1 saat sonra yemek yiyorum sofradan kalktığımda istifra ediyorum bunu içmeden önce hiç böyle bişey yoktu
Blgzr_58 kkmm sabah 5 6 gibi uyanıp içip tekrar yatarsan canım mide bulantısı falan yapmaz rahat yemek yersin
Mamababy kkmm evet bende ayni durumdayim yemekten 1 saat önce aç karnına iciyorum ama midem aşırı kötu oluyor
alaninannesi20 Ben de kullanıyorum , doktorum demir için verdi.yemeklerden 2 saat sonra her gün aynı saatte , o şekilde kullanınca mide bulantısıda yapmıyor.
Sahinftma Mamababy eşim işe giderken saat 7.30 gibi içiyorum tekrar uyuyorum 10 - 11 gibi kahvaltı yapıyorum bende çok fazla yan etki yapmadı
Merve97 Mamababy Bende kullanıyorum önce aç karnına içiyordum sabahları midemi bulandirinca doktorum yatarken içebilirsin dedi
Pandabekleyenanne Kullandım ve 5-6gun sonra bıraktım iğrenç bir ilaçtı. Beni çok kötü yaptı. Sonra doktorum solgar verdi o çok iyi hiç yan etki yapmadı
ozlemoz13 Mamababy ben kullanıyorum, her sabah aç karnına. Başlangıçta biraz mide ağrısı yapabilir ama 1 hafta içinde alışıyor bünyeniz.
aslikls3 Mamababy ben uyumadan son 2-3 saat bir şey yiyip içmiyorum o yüzden içip yatıyorum bana aç tok fark etmez dedi doktorum
Mamababy deniznisa ya ama tok karina icersek sut yoğurt et urunleri demirin emzinlerini bitirir anlami kalmazmis öyle duydum