kızlar aslında son 4 aydır çok kötü şeyler yaşıyorum. evim rizedeydi daha 3.5 aylık evliyken kaynanam beni evimden kovdu. okadar kötü şeyler yaşadım ki, hamileliğimin başında çok kustum ordaki doktorlar anlamadılar sebebini, bana annem bakıyordu yanıma gelmişti. annem evine dönünce bende istanbula evime gelip biraz dinlenmek hamilelik sendromlarımı yenmek istedim. sırf buyüzden kaynanam evimi bastı ve beni hırpaladı apar topar hastaneye gittim trabzonda bir gece düşük tehdidiyle yatışım oldu. sabahında eve daha dönemezdin zaten ve çocuğumun babasyla istanbla yola çıktık amasya da abisi aradı beni ve sen kime sordunda istanbula gidiyorsun dedi buraya dönersen seni geberticem diye tehdit etti. ben yine fenalaştım ve kasılmayla ambulans eşliğinde hastaneye yatışım oldu yine. eşim beni bnlardan sonra rizeye geri getirmiyceşini söyleyip taşınıcaz dedi. istanbula geldik ailemede olanları aynen böyle anlattı ve taşınıcam ben eşimden çocuğumdan ayrılmam esrayıda rizeye getiremem öldürürler onu dedi sırf istanbula geldim diye :))) neyse o akşam ablasına gitti kalmaya ve daha eve girdiği an eşim beni arayıp " istersen aldır çocuğu esra ben yokum ailem beni silecek taşınırsam istersen dön sen bilirsin ! " . şuan mahkemeliğiz boşanma davası açtım. yol boyunca o da beni hırpaladı çünkü. kollarımı sıkmış polisi aramayayım diye telefonumu elimden almıştı. hamileliğimin 4. ayında kusmalarım şiddetlendi ve karaciğer enzimlerimin yükseldiğini öğrendim haftalarca gitmediğim hastane klmadı hepsi çocuğu almak istediler aksi halde ben komaya giricektim ama hiç korkmadım ve bebeğimden vazgeçmedim. bebeğim beni hayata bağlayan tek kuvvetti. cinsiyeti erkek ismini Muhammed niyetlendim. sonra mucize eseri iyileştim. mahkeme henüz duruşma günü vermedi ama yaşadığım hiçbişeyi sindiricek değilim davamdan dönmüycem. anne olarak ayakta dimdik güçlü durucam elbette. benim ve oğlum için şans dileyip dua edin. 7 aylık olduk artık doğuma çok az kaldı. sağlığımızda iyi. bu süreçte çocuğumjn babası ailemi arayıp bari babalık yapmama izin vereydi doğum ücretini ödüycektim dedi avukatımda al diyince aradım yolla dedim sorsanız ay sonunda yolluycak ama gözümde yok inanın tek dileğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak bana ve bebeğime dua edin. bizi rahat bıraksınlar 😐