Ravzamm Eylul-Ada2020 olsun canm 3 kiloyu geçtikten sonra yeter bence 🤗 ilk oğlun kaç yaşında kaç haftalık hamilesin
Eylul-Ada2020 Ravzamm öyle hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar öncelikle .. 3.5 yaşında oğlum kız da 28 haftalık 7. Ayın içindeyim 🌸
Derya6121 ariyaliyya bebegınıze neden kılo aldırmak ıstıyorsunuz saglıklı olsun önemlı değil mi illa kilo olunca mı sağlık oluyor. 2500 olan bebekle 4000 olan bebek her doktorun gözünde aynıdır kilo sağlık demek değildir
Ecek Bana da doktorum en son kendin normalde ne yiyosan onu ye bebek için yemediğin bişey yada fzladan yemene gerek yok o kendini besliyo dedi
Selmanur ariyaliyya benimse öyleydi zaten 6. Aydan sonra bebek kilo almaya başlıyır .hergün yumurta hailadım kendime yarım çay bardağı ceviz yedim muz yedim birde içebiliyorsan süt iç .benim bebek son şki ayda böyle yükseldi kiloyu .süt içemiyorsan bir kase yoğurt ye .bu saydıklarımı bana burda tavsiye etmişlerdi sağolsun arkadaşlar haklıymış.bebeğim 35. Haftada 2660 kiloya ulaştı doktor bile şaşırdı .
Nur-11 Bu bebeğe bağlı bir durum bence benim yemediğim kalmadı düzenli yumurta ceviz nesquikli süt meyve hepsini yedim ama bebeğim kilo almıyor 36. Haftadayken 2400 dü kilosu plesanta yaşlanması var Pazartesi dogacak insallah
Usluglhn Nisare kesinlikle katiliyorum size. Almasi gerektigi kadarını aliyor tombul olanlar da ya genetik oluyor ya da seker oldugu icin oyle oluyor.
Usluglhn ariyaliyya 3 muz mu😲 Seker orani cok yuksek bi meyve gunde 1 porsiyon meyve tuketmelisiniz fazlasi size sadece yag olarak geri döner 1 taneden aldiginiz vitaminle 3 taneden alinan vitamin ayni. Ki gunde neler yiyoruz dusunsenize kac kaloriye ulasiyor
destiny123 istediğinizi yiyin.. plesentayla alakalı 38.haftamdayım et tavuk balık kaşar günde 3 pors meyve / sebze bol ceviz hergün yumurta yedim ama bebiş suan 2800 ..doktorum plesentayla alakalı oldugunu söyledi
Annebebek38 ariyaliyya cnm bunu moralini bozmak için söylemiyorum öncelikle yanlış anlama sakın benim ikinci gebeliğim bir kızım var kızım 37+1 de 3200 doğmuştu şimdi oğluma hamileyim en son 25+3de 1200 dedi kilosuna yaptıklarımı yazıyorum sana Günlük 2 tane muz ve bolca kasar peynir Et yemeği mutlaka olmalı gün içinde kırmızı et şart değil tavuk balık gibi 1 bardak süte 1 kasik toz nesguik kat iç çok fayda sagliyo